Dva grudnjaka, čarape u brusu i gaće koje prave veštačku guzu: Na šta su sve Srpkinje spremne zarad lepote?

Muškarci kažu da su žene spremne na sve, i stvarno jesmo. U prilog tome svedoče ispovesti žena koje su otkrile šta su sve zarad lepote i privlačnosti radile.

I ne, nije samo reč o čarapama u brusu i kineskim gaćama od 350 dinara.

c019a942b2f9847a4ce8e04f5b7883e1ad593c33

U razgovoru za portal Zadovoljna.rs, par devojaka je otkrilo koliko su bile spremne daleko da idu zarad lepote.

– Imam 26 godina, a do skoro sam nosila dva brusa kako bi mi grudi izgledale veće. Jedan je bio u manjem broju i on je bio push-up, dok je drugi, koji sam nosila preko, bio za broj veći i imao je prazne korpe. U većini slučajeva, ovi brusevi bi me žuljali i pravili masnice na rebrima, ali ‘sve za lepotu’, bar sam tako tad mislila– rekla je Ana.

-Tokom studiranja sam odlučila da uradim usta, a kako nisam imala dovoljno para za kvalitetan hijaluron, tražila sam najjeftiniju ordinaciju i našla je. A rezultat – nikad gori. Imala sam usne kao patka dva meseca, srećom taj hijaluron je ubrzo nestao– kaže Sara.

-U srednjoj školi sam sa drugaricama išla kod kozmetičarke da nam lepi veštačke trepavice. Ali, te trepavice nismo skidale uveče ili posle par sati već nakon nedelju dana, i duže. Tada se nismo detaljno umivale, kako ih ne bismo poremetile. Sada, kada se setim toga, prvo mi prođe kroz glavu kako nisam dobila neku očni infekciju– priča Irina.

Godinama sam u brus stavljala čarape, jer je to bio jedini način da momci misle da imam grudi– kaže Sanja.

-U prvoj godini faksa sam nosila veštačku zadnjicu koju sam kupila kod Kineza za 350 dinara. Obukla bih je preko veša i tako izlazila u grad. Uvek mi je bilo užasno vruće, jer zamislite samo da neko nosi gaćice, pa još jedne gaćice punjene sunđerom, pa pantalone– priča Maša.

-U osmom razredu sam nosila dva brusa jer sam bila ravna kao daska, ali moja drugarica je imala goru ideju. Ona je imala male dlačice na bradi koje je brijala. I tako, posle par brijanja te male dlačice su se pretvorile u crne, nalik na mušku bradu– kaže Katarina.

-Za apsolventsko sam otišla na nadogradnju kose, a posle par meseci sam morala da se ošišam jer mi je kosa bila toliko počupana, da se razvlačila i kidala tokom spavanja– priča Nevena.

A šta sve vi radile kako bi bile lepše i privlačnije?

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić