Login/Registracija

Da li je ovo najluđe venčanje u Srbiji? Kuma i svekrva kolabirale, a reakcija popa je HIT

Svadba je jedan od najlepših životnih događaja, ali ume da bude i veoma stresna. Ipak, svemu što pođe po zlu na vaš „veliki dan“ ćete se verovatno kasnije smejati – baš kao jedna korisnica Tvitera koja je objavila šta se sve dogodilo na njenom venčanju.

Ona je doživela pravu „seriju nesrećnih događaja“ na venčanju u crkvi, koja je u retrospektivi zaista urnebesna.

Njen tvit o „svemu što ne treba da se desi na jednoj svadbi“ je postao viralan, a mi ga prenosimo u celosti.

-Prvo mi je na ulazu kuma stala na veo i samim tim mi cimnula glavu unazad toliko jako da umalo nisam pala kao pokošena. Onda se pop mučio da mi namesti krunu i na kraju ju je namestio ukrivo, kao da sam retardirana. Onda mi je kuma kolabrirala iza mene i još se na to pop drao na goste koji su prišli da pomognu jer zaboga prekidaju svadbu, a meni nije dao da joj priđem. Posle toga mi je i svekrva isto kolabrirala, gde je pop nastavio nonšalantno kao da se ništa ne dešava. I na kraju je pop držao govor 20 minuta, onaj završni, gde je malo falilo da završim kao kuma i svekrva, minuti su bili u pitanju- napisala je mlada.

Tvit je mnoge slatko nasmejao i izazvao je brojne reakcije. Ljudi su u komentarima pisali slične nezgodne sa svadbi.

„Kod nas kum zamenio burme pa sam u sred ceremonije napala muža VRATI MI MOJU BURMU, kao da je on kriv. Istripovala da ćemo se razvesti ako ne stavimo prave burme tu odmah u crkvi. Posle bezbroj udaranja laktom i šutiranja, vratio mi je moju burmu“, napisala je jedna korisnica.

„Nas pop zvao na mobilni da vidi gde smo i da li dolazimo, jer smo, naravno, kasnili“, dodala je druga.

„Nama je pop posle venčanja rekao, ‘čestitajte jedno drugom’ ja ženu izljubio tri puta u obraz… Kao da mi je kum… Sve zabeleženo kamerom, posle smo se poljubili kako dolikuje za slikanje“, napisao je jedan od korisnika društvenih mreža.

„Meni se zapalila venčanica – išli iza mene gazili po njoj“, neverovatno je iskustvo još jedne mlade.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Zadovoljna.rs