Login/Registracija

„Crni Mesec“ 25. oktobra donosi tektonske promene za ova 4 znaka, pažljivo u narednih 6 meseci

Pomračenje Sunca u znaku Vage 25. oktobra biće događaj velikih razmera koji će radikalno promeniti živote većine znakova horoskopa!
Posebnost ovog pomračenja je u tome što se dešava na dan mladog Meseca. Ovaj fenomen se u astrologiji naziva „Crni Mesec“ a suština je da se tokom ovog perioda oseća jak psihološki pritisak i preterana emocionalnost.

Obratite posebnu pažnju na svaki razgovor, sastanke ili događaje koji se dešavaju tokom pomračenja- čak i na one koji izgledaju manje važno. Možda nećemo shvatiti njihov značaj dok se ne osvrnemo na njih u narednih šest meseci, piše Luftika.

VAGA

Za Vagu će ovo pomračenje biti najznačajnije jer se dešava u njihovom znaku. Očekuju ih radikalne promene i to pre svega lične. Vaga ima potrebu da menja stil, vrednosti i način života uopšte što uključuje i ljubavnog partnera. Iako će ovo biti jaka pokretačka energija, savet astrologa je da svaki put kad biste nešto iz korena promenili, zastanete i razmislite još jednom.

ŠKORPIJA

Ovaj nesvakidašnji događaj donosi ozbiljne finansijske probleme za Škorpiju. I to svake vrste. Sve što zamislite može vam se desiti od toga da vas pokradu pa do gubitka zasluženog bonusa a moguće je i zastoj u bilo kakvim prilivima. Ne ulažite u sumnjive poslove i tri puta promislite pre nego što uđete u poslovni konflikt.

BLIZANCI

Blizanac je na meti ozbiljnih životnih promena koje 25. ne mora ni osetiti ali će svakako u narednih šest meseci primetiti da se nešto menja. Oni koji razmišljaju o preseljenju, to će uraditi u ovom periodu, ostavljajući sve za sobom.

RAK

Tektonske promene će Rakovi osetiti na polju posla. Zaposleni bi lako mogli ostati bez radnog mesta i obrnuto. Oni koji su u potrazi za zaposlenjem, pronalaze svoju srećnu kartu. Ono što jer ključno za Raka jeste da se ne deprimira jer je i gubitak zapravo korak unapred za vas. Otvaranje mogućnosti za bolji a pre svega kreativniji posao koji dugo priželjkujete.

Foto: Freepik,
Autor: T. Bogavac