Login/Registracija

ŽESTOKE RASPRAVE I POLIVANJE VODOM: Pogledajte šta je obeležilo ovonedeljnu epizodu (VIDEO)

Šta je magična formula za uspeh? Da li je to talenat, harizma, odabir pesama, možda i mentora, ili pomalo sreće?

Upravo na ovo pitanje pokušali smo i ove subote da odgovorimo u „Zvezdama Granda“, ali sudeći po onome što smo videli, put do zvezde je i više nego trnovit, pun iznenađenja. Često ga žiri svojim komentarima i ocenama čini takvim, ali uglavnom se desi da takav put odaberu sami takmičari koji nespremni izađu na najveću scenu na Balkanu.


Već na početku ovonedeljne epizode videli smo da će borba biti žestoka, da put ka slavi neće biti baš tako lak, ali i da su pojednim takmičarima potrebni čak i „dreveni advokati“ (OVDE). Međutim, advokat nije bio potreban Diani Mihajlović koja je žestoko odbrusila Karleuši da je kontradiktorna u komentarisanju i da više neće učestvovati u takmičenju (VIŠE O TOME OVDE).

Navijalo se iz sve snage, mentori su čak i lobirali za svoje miljenike, a Džordž je priznao da je jedan član navalio na njega  „kao smrt na babu“, dok je Mili bio uvređen glasanjem. Muzički direktor „Granda“ javno je poručio da mu se žiri sveti, a Snežana Đurišić osetila se uvređeno, pa mu je odbrusila: 

– Nemoj o meni tako da pričaš, vrlo je bezobrazno i nevaspitano. Nemoj da pričaš da se ja svetim tebi zbog kandidata. Ne možeš da kažeš da sam ja imala kakav razlog da ne glasam za njega. Nije mi se dopalo i imam pravo na to- bila je jasna Sneška nakon nastupa i dodala da ljudi iz žirija imaju ime, prezime, kredibilitet i da glasaju po svom nahođenju. Ali nije se tu sve završilo. Milijev takmičar ušao je u raspravu sa žirijem, pa se Džordž obratio njegovom mentoru.

Da se moj kandidat ovako obraća nekom od vas, ja bih mu glavu otkinuo. Moram da ima poštovanja, a to od nas zavisi. Ti privatno imaš pravo da misliš da sam kreten, a na stejdžu budi pristojan- poručio je Džordž takmičaru (VIŠE O TOME OVDE). 

Ocenjivalo se sve. Stas, glas, energija, harizma, ponašanje na sceni. Tražilo se „ono nešto“, neka žiška da bi takmičari bili velike zvezde, a za najvećeg neprijatelja Karleuša je navela psihu i tremu (VIŠE O TOME OVDE). Džordž je pojasnio da je najveća greška što mlade nade hrle ka popularnosti, pa im zamerio što umesto da daju svoj pevački maksimum, oni pogledom, kao mladi majmuni, jure kamere.  

Ipak, bilo je i onih koji su iznenadili i osvojili žiri. Jedan od njih bio je 17-godišnji roker koji je nastupom u najgledanijem šouu kupio sve, osim Džordža. 


– Sa 17 godina si pokazao više mu*a, stava i života nego neki naši rokeri – poručila je Jelena takmičaru, ali se sa njom nisu složili Viki i Đorđe. Povela se polemika, a zatim i žustra rasprava koja se završila uvredama i polivanjem vodom od strane Viki i JK (VIŠE O TOME OVDE).

Ukoliko ste propustili da pogledate sinoćnu epizodu, pravo je vreme da kliknete na play i uživate u zabavi neviđenih razmera. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić