U žiriju od ljubavi do mržnje, neki kandidati briljirali, a neki podbacili! (VIDEO)

Vreme je da sumiramo utiske još jednog izdanja najgledanijeg pevačkog takmičenja kod nas „Zvezde Granda.“ U toku je treći krug takmičenja i to sa kandidatima iz Srbije, a ni ovog puta nije izostalo uzbuđenja, ali ni iznenađenja. 

Navikli smo da se žiri pecka, ali sada su opasne varnice sevnule na relaciji Ana Bekuta, Marija Šerifović i Jelena Karleuša. Zbog dve kandidatkinje, žiri se opasno dokačio. Pevale su Sanja Kostić i Dijana Čobić, a od Bekute nisu dobile glasove. Kada je krenula rasprava, Đorđe je dodao kako se članovi žirija ne takmiče između sebe već da rade za „Grand produkciju“ sa čim se Jelena nije složila i poručila mu da je pao sa korona planete. Bosanac i Ana su se naljutili na Jelenu i Mariju zato što ih navodno teraju da glasaju.

– Zašto me prozivaš u komentaru Marija? Sita sam vaših komentara i tebe i Jelene! Pun mi je kufer! – rekla je Ana.

– Znaš šta je glavna fora Ana što se mi ovde šalimo i zabavljamo, ti sve što se kaže shvataš lično pa se u sledećem paru svetiš i radiš mimo svih pravila – rekla je Marija.

– Sram vas bilo obe, rekla je Ana.

246802afa91eb532755136261931e9e1f8313998

Najveće iznenađenje večeri bilo je pojavljivanje Žarka Madžića koji je vraćen u takmičenje. Saša Popović je čak ispričao kako je umesto njega hteo da vrati jednu devojku, ali ona nije mogla, pa se opet mislio da li da to bude Madžić. A momak iz  Beograda, oduševio je žiri stajlingom i nabildovanim telom, pa su čak i pojedini članovi žirija poželeli da vežbaju.

– Ti si stvarno večeras bio na nivou zadatka. Stajling ti je fenomenalan i ja ću od sutra početi da treniram. Bravo, napreduješ i pevački, rekao je Bosanac.

Od Jelene je zaradio i nadimak, srpski Akvamen, a dobio je sjajne komentare i ostalih članova. 

3eef74940b0b9f0cd724ba42da1f2443be0e1d4e

Mnogi su se potrudili oko scenskog nastupa, pa nam je Nenad Necone Dmitrović doneo i dašak kabarea na scenu. Ipak, nekim članovima žirija je to bilo previše, pa nisu imali reči hvale. 

– Volim pesmu, volim glumu i zabavu ali mislim da si previše zagazio u kabare. Sve je stvar ukusa ali si bio dobar. Vidi se prednost i rad ali ja ako mogu da biram po mom ukusu si bio u prethodnom krugu“, rekla je Marija.

A sigurni smo da Filip Jovanović nikada neće zaboraviti ovaj svoj 24. rođendan i dan kada je na sceni dobio sjajne komentare žirija.

– Filipe ovo je bilo tvoje najbolje pojavljivanje i izvođenje. Baš si me oduševio! Tako nastavi i nemoj da pametuješ sa svojim izborima. Nisi ni ti Aleksandre bio loš jer si odličan zabavljač. Bilo je i u prvoj i drugoj pesmi malo falša ali ideš u baraž, rekla je Viki.

Videli smo mnogo borbe i mnogo žara kod kandidata. Ako ste slučajno propustili neki detalj ovonedeljne emisije, to možete rešiti jednim klikom na celu emisiju koja je na našem YouTube kanalu.https://youtube.com/watch?v=BOj1M0t7zvM


Saznaj više:

Sevale VARNICE među članovima žirija! Tražili smo ZVEZDU GRANDA, a pronašli srpskog AKVAMENA!


Foto: Z. K. Munja, D. Milošević,
Autor: K. Obradović