Login/Registracija

ŠOU: Karleuša rekla Bušinu da je lud, a onda se zbog njega kladila sa Marijom (VIDEO)

Prošlogodišnji učesnik “Zvezda Granda” Zoran Bušin rešio je svoju sreću potraži i u ovoj sezoni. On se predstavio pesmama “Jedina moja” i “Jedna mala plava”. Nakon energičnog nastupa, koji je pokrenuo sve članove žirija, Bušin je osvojio 7 “da”. Ipak njegovim nastupom nije bila oduševljena Ana Bekuta koja je rekla da su je Viki i Bosanac nagovorili da glasa. „Pravi galamu bez prevelikog pokrića. Pevanje bezveze, sve je bilo u falšu“, prokomentarisala je Bekuta.

„Da sam žensko ja bih se zaljubio u Zoranov šarm, u osmeh, u glas. Imaš fantastičan scenski nastup“, rekao je Tajanstveni član žirija, na šta se nadovezao Aca Lukas i rekao da se Tajanstveni svakako zaljubio u kandidata,a potom zamerio Zoranu što je pričao tokom nastupa.

„Jesi ti došao na takmičenje ili na koncert?“, upitao je Lukas takmičara. „Čuo sam da peva super i zato sam glasao, ali je malo više ušao u sve ovo, ipak je ovo takmičenje“, prokomentarisao je Lukas.

„Meni je bio super. Prva pesma je bila energična“, dodala je Viki Miljković, dok je Marija Šerifović zamerila što su mu svi izdržavani tonovi bili u falšu. „Imaš neku magiju, neku foru, međutim malo mi čačkaš živac“, poručila mu je Marija.

„Budeš li i ubuduće pevao tako loše, što se mene tiče, nećeš proći“, bio je oštar Dragan Stojković Bosanac.

„Imaš magiju koja je potrebna za šoubiznis. Imaš oči zvezde, ti si tako lud i to ti se vidi u očima. Ove godine ulaziš u fiinale sigurno“, rekla je Jelena Karleuša, što je izazvalo iznenađenje u žiriju, naročito kod Marije Šerifović. Ona je prokomentarisala da JK nije u pravu i da je preterala kada je rekla da će Zoran dogurati do prva tri mesta u finalu. Na kraju je palo klađenje u hiljadu evra, a kako su na ovo reagovali ostali članovi žirija pogledajte u videu:

Tekst: I. Ankić