Login/Registracija

PREGLASAVANJA, ODUŠEVLJENJA I RAZOČARENJA obeležili prvu emisiju četvrtog kruga (VIDEO)

Čuvena izreka kaže: „Vreme leti“, u šta smo se uverili i sinoć kada je zvanično počeo četvrti krug takmičenja „Zvezde Granda“.

Mentori su vredno radili sa svojim talentovanim takmičarima, u čije smo se pevačke sposobnosti već uverili, a prava borba počinje sada.


Lestvice za prolazak u naredni krug su ponovo podignute, a pored dobrog pevanja, potrebno je pokazati i „ono nešto“ po čemu se prepoznaju zvezde.

Već u prvom duelu koji se odigrao na Grandovoj sceni, situacija je bila neizvesna, a Saša Popović obratio se strarom dobrom prijatelju „novčiću“, za pomoć da presudi.


Kada takmičari izađu na scenu, sve oči su direktno uprte u njih, ali sinoć šou je ukrala druga osoba. Naime, prabaka jednog od učesnika je najstarija pobednica šoua „Nikad nije kasno“, koja mu je bila u podršci. Kada se uključila iz bekstejdža, zavladala je pozitivna energija koju su svi osetili, a na njene anegdote niko nije ostao imun.

Ni ovu emisiju nisu zaobišle čarke žirija, a na Bosančeve opaske, Viki je imala jednu zamerku.

– Ma jeste, on sve u šali pa privali. On izvređa sve u šali, a u stvari sve tako misli– bunila se Violeta.


Još jedan izjendačen broj glasova usledio je nakon duela Almira Gačića i Mione Laure Srećković koji su pokupili sve simpatije žirija, a Popović se još jednom našao u nezavidnoj situaciji.

– Ovde će da radi novčić! Da me sečete na komade ja ovde ne bih odlučio. Tačno da Mara dođe sa onom letvom iz prošle emisije, ja ne odlučujem– poručio je sudija i prepustio novčiću da odluči umesto njega.

Iako mladi, Nenad Osmanović i Aleksandra Mladenović pokazali su izvanredan talenat i oduševlili žiri, a nakon još jednog izjednačenog broja glasova, Saša je napravio presedan i pustio obakandidata da se direktno plasiraju u peti krug.


Kod nekih duela, žiri je u preglasavanju ipak bio odlučan, a Meliha Imširović dobila je kompliment od Snežane Đurišić kako je ona spremna za finale što se nje tiče.

Bilo je i onih za koje se žiri složio da su podbacili, ali i onih koji su iskoristili sve šanse, ali opet bez uspeha.

Iz emisije u emisiju vidimo koliko je i Ceca Ražnatović „zagrizla“, kada su njeni kandidati u pitanju, a nakon Popovićevog šoka njenim dranjem na ostatak žirija, zatražio je medicinsku pomoć.


 – Stvarno se plašim za nju, tako da mislim da treba ovde na snimanjima uvek da bude doktor- tvrdio je sudija.

Dva sjajna pop pevača dobila su po šest glasova nakon svojih interpretacija, zbog čega je žiri grdio sam sebe, smatrajući da su glasali pogrešno.


Ko se plasirao direktno, a ko iz baraža kao i kako su pevali naši takmičari pogledajte OVDE.

Celu emisiju možete gledati klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić