Login/Registracija

PRAVI FAJT I TEŠKE REČI: Sanja Kužet pokazala zube i priklonila se Bosancu (VIDEO)

Neočekivane stvari dešavaju se u „Zvezdama Granda“, a to smo se uverili i ove subote u kojoj su neke stare – nove svađe kulminirale u emisiji. Osim standarnih čarki između Milija, Bosanca i Cece, veliko iznenađenje bio je Saša Popović koji je svojoj „miljenici“ udelio nekoliko surovih komplimenata i nadimak drška – podrška, a ona njemu metla. 


Sve je krenulo od nastupa takmičarke koje je priznala da se uplašila članova žirija, a na insistiranje da kaže od koga konkretno, Popović je izjavio:

– Slušaj, ja kad sam bio mali i kad sam video Cecu, ja sam se isto uplašio!


„Zube“ je pokazala i voditeljka Sanja Kužet koja je nekoliko puta tokom emisije odbrusila Popoviću. Osim što je bila na strani članova žirija tokom rasprave o pravilima takmičenja, voditeljka je optužila direktora da lažucka, a on je odgovorio da je to odličan razlog da joj se ne menja plata narednih pet godina.

– Za razliku od Bosanca moram da ti kažem da večeras odlično izgledaš. Ne znam ko ti je radio tu haljinu, ali stvarno večeras izgledaš fenomenalno – rekao je Popović, ali mu je Sanja odbrusila:– Ali Bosanac mi je rekao da izgledam fantastično pre vas, živa istina.

Đorđe David upitao je Sanju koga bi odabrala za mentora u takmičenju, a ona je kao iz topa odgovorila: Bosanca. Viki se nije ustručavala te je dobacila direktoru da je dobio korpu, a Sanja se pravdala kako bi se u njegovom timu najbolje istakla jer ima najmanje kandidata.


Već na samom startu pala je i opklada u takmičenju. Prva je počela Marija koja je nudila 100 evra, nadovezao se Popović sa 200, dok je Sanja davala čak 400 evra, a ko je dobio opkladu pogledajte OVDE!

Nekim takmičarima je olako pošlo za rukom da osvoje žiri i dobiju mentora, a nekima je to išlo malo teže. Sažaljenje je izazvao takmičar iz Crne Gore koji je otkrio da je imao čak dve operacije pred dolazak u takmičenje, te ga je na kraju savladala trema i manjak samopouzdanja. 

– Baš mi je žao i krivo do j***. To je viša sila i sad mi je baš krivo. Hoću da ga uzmem ako Saša dopusti, da dobijem i ja jednog paničara- molio je David, ali Popović nije dozvolio, te je na kraju doneo neočekivanu odluku. U čijem timu je završio ovaj paničar pogledajte OVDE.

Nino Mrčela iz Šibenika podelio je žiri, ali izazvao raspravu oko glasova. Popović je konstatovao da Bekuta minira Viki i da ima neki pik na nju. 

– Znam ja zašto, jer joj nisi donela diplomu – rekao je Popović, ali je Bekuta na kraju otkrila pravi razlog i za sve „optužila“ Mrku. 

Da članovi žirija promenili posvedočio je Saša koji je za Bosanca rekao da je pre 10 godina na snimanje dolazio u odelu i sa kravatom. 

– Kad se promangupirao, onda je skinuo kravatu, pa posle toga skinuo sako, pa skinuo košulju i onda dolazio u majici – rekao je Popović. Nakon ovoga Saša je pitao ostale članove žirija da iznesu mišljenje o kandidatu, a onda su Ceca i Mili ušli u žestoki klinč.


Mili je zamerio Ceci jer je isključila svoj taster i rekla da je samo bila podrška kandidatu. Povela se raspava oko gledanosti šoua, a pale su i teške reči. 

– Vidi Mili, ne diram te, ne diraj me… Bolje bi ti bilo da me ne diraš – odbrusila mu je Ceca, na šta je Mili ironično dodao: – Baš sam se uplašio tebe, znam te!

Iako je atmosfera u studiju bila i više nego užarena, tokom nastupa Jelene Šćekić žiri je bio potpuno ravnodušan. Prema rečima Marije Šerifović, ovaj nastup nije bio ni za panik, a ni za glas, sugerišući da je repertoar uticao na ovakav ishod.

Ja lično mislim, ako se Mili složi, da bi mi mogli da je uzmemo i da pokušamo da joj pomognemo– izrazila je želju Snežana, a ponet tim Mili je doneo odluku koja je obradovala sve u studiju. O čemu se radi, pogledajte OVDE!

Osim starih uslova za Sanju Kužet, Popović je uslovio i poslednju takmičarku, smatrajući da bi takmičenjem sa suprugom napravila šou. 

– Žao mi je što niste kao duet došli, jer bi bili jedinstveni, to je specifičnost ovog takmičenja, ali ajde videćemo– poručio je Popović.

Tokom emisije imali smo priliku da čujemo i prvenac prošlogodišnjeg finaliste Nemanje Petrovića, koji nosi naziv „Totalni reset“.

Ovo je samo deo subotnje zabave koju nam je donela čuvena ekipa, a ukoliko ste je propustili, pravo je vreme da ispravite grešku i pogledate celu emisiju. 

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić