Login/Registracija

Poslednja emisija ZVEZDA GRANDA: Više ništa neće biti isto, počinje UTAKMICA (VIDEO)

Došlo je vreme da pogledamo i poslednju emisiju „Zvezda Granda“ u ovoj 2021. godini, s nadom da ćemo u istom ritmu nastaviti i naredne. 


Drugi krug se zahuktao jer je borba mentora postala sve žustrija, a njihovi takmičari sve bolji, u prilog čemu govori čak desetoro njih koji su prošli u treći krug takmičenja. 

Veče dobrih rezultata i nade mladih pevača da će postati zvezde počeo je sa Azurom Mehmedovićem koji je od panika stigao do 4 „da“. Veliki napredak mtalentovanog momka u drugom krugu pohvalili su svi članovi žirija, a u istom raspoloženju nastavili su i tokom nastupa bračnog para Semlekan.

Inače, kod Dajane i Nemanje Semlekana Popović je napravio presedan i odlučio da je najbolje da supružnici nastupaju u paru, što se pokazalo kao dobar potez, budući da su dobili 6 „da“ i sjajne komentare. Ali Marija Šerifović imala je manju zamerku.

 – Malo ste mi bili hladni, kao da niste muž i žena. Dajte malo intime, pokažite da ste bračni par – nasmejano je navela Marija.

Šest kao od šale dobio je i 17-godišnji takmičar iz Zagreba koji je bukvalno „kupio“ žiri neverovatnim talentom (VIŠE O TOME OVDE), kao i Antonija iz Širokog Brijega koja je ove subote na sceni imala pomoć plesnog ansambla Žike i Milana iz „Dinastije“, tačnije Saše Popovića i Dragana Stojkovića Bosanca.


Zbog načina glasanja neki članovi žirija pretrpeli su nasilje (VIŠE O TOME OVDE), a nastradao je i sudija, što ga je navelo da prizna ko je u žiriju najgori.

– Viki, ti si najgora, onda Ceca, pa Marija i Bosanac su tu negde. Stvarno ste bezobrazni- rekao je Popović koga je iznerviralo što žiri priča tokom nastupa kandidata.


Kako se na sceni predstavilo šesnaest takmičara, mesta u trećem krugu bilo je samo za njih jedanaest.

Čak desetoro njih prošlo je direktno, dok je u baražu završilo petoro, a samo jedan prošao dalje (VIŠE O TOME OVDE). Kako su pevali takmičari koju su prošli možete da se podsetite u nastavku.

Sudija Popović objasnio je da u narednom krugu više ništa neće biti isto i da takmičare očekuje duelska borba.

– Ova sezona ima stvarno dobro takmičare i kad smanjimo ove nove na 50 i ubacimo stare, kakav će to biti duel, biće utakmica za pamćenje – poručio je Saša i dodao da se mentori pripreme za borbu koja tek sledi.


– Deda Mraze, Deda Mraze, ne skreći sa staze. Doneće vam neke lepe poklone, ako ste bili dobri, a znam da jeste – odjavio je Voja poslednju emisiju u ovoj godini, pa najavio da ćemo 1. januara ponovo uživati u sjajnim pevačkim nadama „Granda“.


Ako ste propustili da pogledate sinoćnu epizodu, možete to da nadoknadite jer je link cele emisije pred vama. Uživajte!

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić