Pometnja u žiriju: Farmaceut, zet za poželeti ili zvezda pitanje je sad? (VIDEO)

Milan Stupar (23) iz Nove Pazove predstavio se pesmama “Zabranjena ljubav” Saše Matića i “S kim si me noćas varala” od Nikole Rokvića. On je osvojio samo 3 glasa žirija.

“Nisi me fascnirao”, rekao je Tajanstveni član žirija i nastavio:” U predrefrenu je bio jedan nedopusti falš. U refrenu energija mora biti mnogo veća, a ti si tu pao”.

“Iako se slažem sa mišljenjem Tajanstvenog, uživao sam slušajući Milana. Ne kajem se što sam dao glas, jer mislim da je on kandidat za sledeći krug”, rekao je Aca Lukas.

“Milane, nisi me fascinirao, ništa nisam osetila, možda zato što je kandidat pre tebe bolje otpevao pesme Saše Matića i Nikole Rokvića. Moram da kažem da na osnovu tvog stava i energije, neko kao ti nikad ne može da bude zvezda”, bila je surova Jelena Karleuša, na šta se Lukas našalio i rekao da Milan nema X faktor 30 za sunčanje. Potom se povela polemika oko toga da li Milan ima elemenata da jednog dana postane zvezda.

“Dečko ne gori, mlak je, dosadan i za šou nula. Smorio me je”, izjavila je JK. “On ima energiju farmaceutskog tehničara. Treba da obuče beli mantil i da mućka epruvete”, dodala je diva, što je izbacilo iz takta Acu i Bosanca. Šta su joj odgovorili pogledajte u videu:

Tekst: I.A.