Login/Registracija

PLAKANJE: Verbalni okršaj Tajanstvenog i žirija nasmejaće vas do suza (VIDEO)

Prošlogodišnja takmičarka „Zvezda Granda“ Dragana Petrović Maza (32) u ovoj sezoni predstavila se pesmama „Daj ne pitaj“ i „Italiana“. Na kraju nastupa, Maza je osvojila 6 „da“ od stručnog žirija i jedno „ne“ od Tajanstvene ličnosti.

Tajanstveni član žirija je rekao da je on glas naroda koji smatra da Maza nije emitovala nikakve vibracije tokom nastupa, što je opasno naljutilo Acu Luksa. Nakon verbalnog duela Tajanstvenog i Lukasa, popularni folker poručio joj je poručio da „sjaši sa njega“.

„Imam utisak da su ove pesme koje je Maza izvodila za Tajanstvenog špansko selo.Mislim da dotični ima toliko godina da više nije glas naroda, da je od njega ostao samo glas“, rekao je Lukas što je nasmejalo sve u studiju, naročito Mariju Šerifović i Sašu Popovića koji su plakali od smeha u svojim sudijskim stolicama.

„Ne znam šta bih rekao jer nas je onaj gore skriveni saterao u ćošak. Igra opasnu igru, ali igra površno. Šta nije valjalo kod Maze?“, upitao je Bosanac Tajanstvenog.

Nakon što je misteriozni član žirija ponavljao da je on glas naroda, Lukas je iznervirao upitao: „Vi kažete da se bavite muzikom. Da li ste ikada u životu bili popularniji od Ace Lukasa, Jelene Karleuše, Viki Miljković, Ane Bekute i Viki Miljković? Kakav odgovor dao Tajanstveni i zašto su na kraju svi popadali sa stolica, pogledajte u videu:

Tekst: I. Ankić