O SVADBI I PORODICI: Filip Živojinović u „Specijalu“ otkrio zašto je Pejović kum (VIDEO)

Iznenađenje u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ nastalo je kad se Aleksandri Prijović i Aci Pejoviću kao gost pridružio i Filip Živojinović. Ovo je prvi put posle dužeg vremena da je sin Bobe Živojinovića gostovao u nekoj televizijskoj emisiji i otvoreno pričao o svom privatnom životu i porodičnim odnosima. 

3fd9069a4a6dadf9d5b385c110ffd43becb46ec4

„Ja sam blagosloven jer sam dobio dve velike porodice. Moj otac Boba se oženio Lepom Brenom i ja sam nju gledao ceo život kao svoju drugu majku. Moja majka Zorica je takođe zasnovala porodicu u kojoj sam dobio sestre.  Izuzetno smo dosadno srećni, a mediji to stalno pokušavaju da predstave na drugi način“, rekao je Filip koji je ponovo u žiži javnosti jer će 21. juna stati na ludi kamen. 

8bacfc5da1cd7ae5f0546e1e0d5f01dea98c5591

Aleksandra i Filip su odlučili da crkveni kum bude Aco Pejović, koji je takođe bio gost u emisiji, a Filip je otkrio zašto su izabrali baš njega: 

„Kad smo Aleksandra i ja počeli da se zabavljamo izašli smo na jedan rođendan na kome je bilo puno prijatelja iz muzičkog sveta. Aco je sedeo preko puta nas i gledao nas sve vreme i rekao mi „Svadba, ti si gotov“ i ponavljao to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem. Mislio sam u sebi kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli Aleksandra i ja smo mu rekli ‘Ako stvarno bude svadba ti ćeš biti kum“, objasnio je Filip. Opširnije pogledajte u nastavku: 

https://youtube.com/watch?v=Tf6rU2bWZSE
Sve detalje o svadbi Aleksandre i Filipa saznajte OVDE. 
Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić