Login/Registracija

NEMA DALJE- Penjanje na sto, prskanje pićem, suze, smeh i novčić sudbine obeležili emisiju! (VIDEO)

Napetost iz emisije u emisiju raste, a nakon devet fenomenalnih duela, dobili smo još deset kandidata koji će nastavti borbu u petom krugu.

d0c24473758d4852730d14ac5e81a693dbcc1ede

Već u prvom duelu, žiri je oduševila Melika Morankić koja je pokupila sve simpatije žirija i prošla direktno u sledeći krug takmičenja, a Đorđe joj je poručio kako je hrabro pevati ovu godzilu misleći na Mariju Šerifović.

Saša Popović našao se na mukama kada se žiri „zaigrao“ tasterima pa dao isti broj glasova kandidatima.

– Ja ne mogu da odlučim ko treba da prođe, pa neka žreb odluči- rekao je Popović i izvadio novčić koji je metodom „pismo ili glava“ presudio koji takmičar ide dalje.(VIŠE O TOME OVDE)

79e6945aeeb31bb11442c6c2dfe2fc5d653ba91c

Još jedan presedan dogodio se u nastupu koji je obeležio veče. Naime,  Srđan Stanić i Jusuf Šingoli u duelu  su pevali istu pesmu „Nekada smo ti i ja“ i napravili opšti haos u studiju. Ceo žiri je đuskao, a Jelena se popela na sto kada je Marija krenula da prska pićem.- Nema glasanja! Obojica idu dalje – odlučio je Popović.(VIŠE O TOME OVDE)

5b120e1c9e1ae1221e91d7f9e269ea240b646b4b

Pomešane emocije, suze i smeh, obuzele su i u ovoj epozodi takmičare a uprkos trudu da ostanu jaki na Grandovoj „plotni“ je skoro nemoguće sakriti emocije.

– Smatram da imaš štofa i da zaslužuješ ovo takmičenje. Ja te molim nemoj da odustaješ, dođi sledeće godine – rekao je Đorđe David nakon čega se kandidatkinja Snežana Kačar rasplakala. – Vidi ovog Debote, lep ko lutka je*o te! – rekao je David za drugog kandidata i nasmejao ga, ali i kandidatkinju koja se rasplakala.

698c4fc7a2772bc201bed89764381c05452c23bb

Ni ova emisija nije prošla bez upečatljivih autfita, pa je Dana iz tima Đorđa Davida došla u kostimu medicinske sestre- Ja sam došla da vas vakcinišem – našalila se kandidatkinja.

Nale Flejm uprkos trudu da sakrije tremu nije uspevala jer su joj se noge nekontrolisano tresle ali to nije uticalo na njen glas što je žiri i nagradio.-Nale, velika podrška za tebe imajući u vidu količinu treme koju si imala ti si taj program otpevala odlično. Jeleninu pesmu si otpevala sigurno u pet najboljih pevanja ove pesme– savetovala je Marija.

Kompletan spisak kandidata koji su se plasirali u naredni krug pogledajte OVDE, a za premotavanje najboljih momenata, emisija je na našem Jutjub kanalu koju možete pogledati ispod.

Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: S. Čumić