Login/Registracija

LETELO PERJE: Svađa JK i Viki iz koje smo naučili ko je ČAVKA, a ko nije Koperfild u ZVEZDAMA (VIDEO)

Kvaifikacije za četvrti krug „Zvezda Granda“ postale su sve napetije. Kandidati se svim silama bore za prolazak u dalje takmičenje, a i netrepeljivost među njihovim mentorima raste. U to smo se uverili i u ovonedeljnoj epizodi u kojoj je došlo i do žestokog okršaja između Jelene Karleuše i Viki Miljković, zatim između Milija i Đorđa Davida.

Sve je krenulo već tokom prvog duela i priznanja da je svaki početak, kao i da je pravi primer za to Mili koji je svoju estradnu karijere započeo u spotu za hit „Koka Kola, Marlboro, Suzuki“.Njegova anegdota sa Viki i konjem koji je na snimanju krenuo put štale dala je Jeleni odličan šlagvort da joj poruči da joj je tamo i mesto.


– Mislim da bi se ti fantastično snašla u štali, svi tvoji talenti došli bi do izražaja-  vratila joj je Viki, ali se Karleuša nije uvredila tvrdeći da su životinje njena budućnost.

Kako je emisija odmicala varnica je bilo sve više. Jelena je zabiberila tvrdeći da je Viki nebitna za šou i da svi menjaju kanal dok ona priča, što je pevačicu iznerviralo i navelo da priča kao “navijena”.

– Violeta, stvarno si kao neka čavka – konstatovala je Bekuta, a Jelena je dodala da je krpelj. Viki se nije zaustavila, već je tvrdila da je kolege iz žirija saboriraju.

– Šta se dešava, jeste li joj dali nešto? – pitala je Jelena produkciju, ali je ostala bez odgovora.


Prvi put u istoriji takmičenja Saša Popović bio je na mukama zbog takmičara Marije Šerifović. Mentorki je skrenuo pažnju da će ga pustiti u naredni krug, ako poradi na njegovom pevanju, što je vidno iznerviralo evrovizijsku pobedinicu:

– Pa nisam ja Koperfild, nemam šešir i štapić. Ja ću da radim na tome, ali nisam mađioničar.

Dažiriju nije lako da donese odluku ko od takmičara treba da ide dalje, videli smo tokom duela u kom je Jelena kasno glasala, što ju je koštalo svađe sa Popovićem (VIŠE O TOME OVDE).

Varnice su sevnule i između Milija i Đorđa Davida, nakon što je muzički direktor „Grand produkcije“ poručio čuvenom rokeru da je loše otpevao pesmu „EKV“-a.

– Ne možeš tako da me vređaš. Sine Mili, bolje idi i umij se, da se osvežiš malo – rekao je Džordž Miliću.


Započeti sukob između Viki i Jelene sa početka emisije kulminirao je nakon teških reči.

Tvoja plitkoumnost, površnost i tvoj IQ su toliko poražavajući, da se ja stidim sebe što sada koristim moju čarobnu prašinu na tebe – izjavila je Jelena, a Viki joj je poručila da nije bitno šta se govori o njoj, več ko govori.

– Pa to je moja najveća boljka životna, što sam ja doživela da ovde govorim o tebi – kroz smeh je dodala Karleuša.

Kako se završila ova svađa i da li ih je bilo još tokom takmičenja, saznajte u ovonedeljnoj emisiji koja je pred vama.

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić