Login/Registracija

JK poručila takmičarki: Obukla si se kao da ti je kući poplava! Lukas: Vrati to na tendu (VIDEO)

Anida Šoljić (21) iz Konjica predstavila se pesmom “Tvrđava od ljubavi” koju u originalu zvodi Tanja Savić. Prvi glas dobila je od Marije Šerifović i Viki Miljković, a nakon toga sledili su ih ostali članovi žirija.Nakon numere “Obećao si”, Anida je osvojila svih 7 glasova stručnog žirija.

Jelena Karleuša je rekla da joj je dala „da“ samo zato što ima lepu boju glasa i veruje da Anida može mnogo bolje. Ipak zasmetao joj je Anidin stajling. “Obukla si se kao da ti je kući poplava”, prokomentarisala je Jelena što je nasmejalo sve u studiju, a zatim je nastavila: “Mnogo si slatka, ali ako hoćeš da ides dalje moraš da se koncetrišeš. Poradi na ponašanju i na stajlingu. Najgore što može da ti se desi je da postaneš slavna”.

Ana Bekuta smatra da je Anida dobro počela I da njen glas podseća na Nadu Obrić, ali da joj je tonalitet bio problem prilikom izvođenja obe pesme. Ona se složila sa JK i poručila joj da je posluša jer joj je dobre savete dala.

Aca Lukas je rekao da je Anidino pevanje bilo odlično I da mu se baš dopalo ali mu se, kao ni JK ni Ani, nije se dopao njen stajling. “Vrati to na tendu”, rekao joj je Lukas misleći na Anidine pantalone.

Viki Miljković nije se složila sa mišljenjem JK jer smatra da Anida ipak nije bila u falšu, kako tvrdi diva. Nakon toga povela se rasprava ko je u pravu. “Samo je prehlađena.Ima lep triler i lepu boju”, rekla je Viki, a potom se složila sa JK da je Anidin stajling promašen.

Marija Šerifović nije želela da komentariše stajling, ali joj je poručila da ako bude slušala savete žirija,sigurno će postati dobar pevač. Dragan Stojković Bosanac je poručio da takmičarka mora da savlada tremu, a nakon što je saznao da dolazi iz njegovog rodnog grada Konjica iskoristio je priliku da pozrdavi sve ljude u Bosni I ispriča kakvu je nagradu dobio. “Šesnaestog juna sam dobio plaketu grada Konjica i zahvaljujem se. Teško je biti kmet u svom selu, a ja sam izgleda uspeo”, rekao je Bosnac. A šta je na ovo rekao tajanstveni član žirija pogledajte u videu:

Tekst: I.A.

https://youtube.com/watch?v=Jew0xVwMrfQ