Login/Registracija

JK: Plašim se Marije, postaje veštica iz Blera! Marija:“Ja sam veštica iz „Granda“(VIDEO)

Jetiš Hadija (29) iz Novog Sada u prvom krugu takmičenja predstavio se pesmama „Boliš me“ od Mirze Selimović i „Pevam“ Dragog Domića. Nakon otpevane obe pesme osvojio je svih sedam „da“.

„Znala sam da si to ti već na prvim tonovima i znam i šta si pevao prošle godine u prvom krugu takmičenja. Ja volim tvoj glas, ali bi trebalo da se opredeliš koji žanr ćeš pevati“, poručila je Marija kandidatu.

„Zvanično počinjem da se plašim Marije. Ona je kao veštica iz Blera“, našalila se Jelena na račun toga što je Marija prepoznala kandidata već u prvoj pesmi.

„Ja sam veštica iz „Granda“!“, nadovezala se Marija Šerifović na komentar drugarice iz žirija i tako izazvala salve smeha u studiju.

„Ti si prošle sezone bio jedan od mojih favorita i jako mi je bilo žao kada si ispao. Imaš prelepu boju glasa i za koji god pevački žanr da se opredeliš, bićeš odličan“, pohvalio je Bosanac takmičara.

Šta su rekli ostali članovi žirija, zašto Tajanstveni kaže da mu gore fali jedna Karleuša i zbog čega je Viki Miljković rekla da svi padnu u nesvest kad Jelena počne da peva, saznajte u video snimku:Autor: M.Jeremić