JK: Dala sam glas jer je Popović vrckao i šutirao me ispod stola! Popović: S obzirom kako Duško udara, ništa nisi osetila (VIDEO)

Prošlogodišnja učesnica “Zvezda Granda” Marijana Čelar (20) iz Novog Sada okušala je svoju sreću i u ovoj sezoni najgledanijeg muzičkog šoua. Ona se predstavila pesmama “Poželi sreću drugima” i “Tek sad”. Iako je Marijana osvojila svih 7 “da”, ona ipak nije uspela da fascinira sve članove žirija.

“Zvuči mi neraspevano, kao da je promukla. Nešto joj nije išlo danas”, rekla je Ana, dok se Tajanstveni član žirija nadovezao na to i rekao da je prva pesma bila mnogo bolja od druge.

Marija Šerifović je prepoznala Marijanu iz prethodne sezone i izjavila da joj je njen nastup bio sasvim korektan. Viki Miljković i Aca Lukas složili su se da je Marijana bila odlična i da ovakvi kandidati kao što je ona trebaju u ovoj sezoni. Sa njima se nije složila Jelena Karleuša koja smatra da je Marijana bila katastrofalna.

“Prva pesma užas, druga malo manji užas. Dala sam ti glas jer je Saša Popović vrckao pored mene i šutirao me ispod stola, a onda je došla Marija i zavrnula mi je ruku”, rekla je JK, na šta joj je Saša Popović odgovorio da s obzirom kako Duško Tošić udara, ovo sigurno nije ni osetila.

“Mene Duško ne udara, mogu samo ja njega da udaram i to po guzi”, izjavila je Jelena čime je nasmejala sve u studiju. Nakon toga Viki je tražila Jeleni da se vrati na žiriranje i da joj pojasni šta joj se konkretno nije svideo kod Marijane. Jeleninu burnu reakciju pogledajte u videu:

Tekst: I.A.