Login/Registracija

Glas se stezao od treme, žiri se žestoko raspravljao, a KARLEUŠA se raspitivala za HOROSKOP! (VIDEO)

Iza nas je još jedna žestoka borba u prvom krugu takmičenja za „Zvezde Granda!“ Ulog je veliki jer se kandidati bore da dobiju svog mentora među članovima žirija. Pored standardne šestorke, trci za mentorstvo večeras se pridružio i gostujući član Enes Begović. 


Ovog puta predstavilo se petnaest kandidata koji su pokušali da u svojih pet minuta pokažu šta znaju. Neki su već iskusni u ovoj borbi, poput Harisa Mujevića i Andrijane Stojanović Nekima je prvi put, pa zato i ne čudi što grlo ume da se stegne od treme, kao što je to bio slučaj sa Aleksandrom Praizovićem.


Članovi žirija često umeju da budu i surovi, pa je tako Karleuša jednom kandidatu poručila i da je u kategoriji smarača. A Kristijan Dimovski iz Severne Makedonije, najpre je dobio tri glasa, da bi ih kasnije članovi žirija povukli, pa je ovaj mladić ostao bez mentora. On nije bio jedini kandidat kod kog je bilo kao na klackalici.

Ponekad se čuda dešavaju, pa pojedinci uspeju da oduševe žiri. To je bio slučaj sa Azrom Husarkić koja je dobila svih sedam tastera, pa je žiri morao da se nadmeće za mentorstvo.


Nije lako kandidatima na sceni, a ni u sobi emocija situacija nije manje napeta. Ovog puta saznali smo i da jedan roker može da ima mamu narodnjaka., koja je i otpevala nešto na sceni.

I ove subote mnogo se pričalo o energiji i kako treba kandidat da se ponaša na sceni. Marija Šerifović priznala je da konačno razume šta je Jelena Karleuša time pokušavala da kaže kandidatima i to pošto je prisustvovala jednom njenom nastupu u Beogradu.

I večeras su se preplitale emocije, bilo je suza, smeha, raspravki, a na kraju se sve završilo dobrim i veselim raspoloženjem.

Ako ste propustili neki trenutak iz večerašnje emisije, možete je gledati na „repeat“ koliko god puta želite!https://youtube.com/watch?v=OdPJrOwhSG8
Foto: Z. K. Munja, D. Milošević,
Autor: K. Obradović