Login/Registracija

Takmičarka šoua veterana otkriva da li pevačica mora da bude atraktivna kako bi privukla pažnju i da li su silikoni na estradi MUST HAVE (VIDEO)

Takmičarka šoua „Nikad nije kasno“ Gordana Vukelić zablistala je u drugom krugu takmičenja i svojom atraktivnom odevnom kombinacijom izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Dok jedni hvale njen izgled i smelost da u petoj deceniji pokaže svoje atribute, ima i onih kojima se to ipak ne dopada.

„Trudila sam se da se obučem kako dolikuje ovoj emisiji“, kaže Gordana i nastavlja: „Poslušala sam predlog mojih fanova, pa sam preduzela neke mere kako bi publici bila interesantnija“.

Na pitanje da li pevačica mora da izgleda atraktivno kako bi privukla pažnju publike kaže: „Mora da bude privlačna, energična, da iznese to što peva, sa težinom i emocijom. Neko kaže to je atraktivost, a ja mislim da je to do energije“. A šta Goca misli o silikonima, koje danas pevačice često ugrađuju i da li bi se podvrgla nekoj plastičnoj operaciji pogledajte u videu:

POGLEDAJTE I:

Bila je žrtva NASILJA, godinama živela u STRAHU, a sad ima SNAŽNU PORUKU za sve žene (VIDEO) 

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić