Login/Registracija

Takmičari u „Nikad nije kasno“ priredili veče za pamćenje i oduševili žiri!

U poslednjoj emisiji drugog kruga takmičenja „Nikad nije kasno“ šest takmičara dalo je sve od sebe u borbi za ostvarenje svojih snova.

Saši Miloševiću Maretu u žiriju su se pridružili Saša Kovačević i Slađa Alegro.

Podsetili smo se životnih priča šest takmičara, a oni su se potrudili da nam svojim izvedbama ulepšaju ovo veče i ostave što bolji utisak kako bi prošli u naredni krug takmičenja.

Ismeralda Elenkova Esma otvorila je takmičenje i potpuno očarala žiri koji ju je zasuo gomilom komplimenata.

– Što se mene tiče, Ismeralda je tempirana bomba. Smatram da ima sve što treba da ima jedna žena za scenu. Volumen, izgled, prelepa si zaista – rekao joj je Saša Kovačević sa čime su se složili i ostali članovi žirija.

Nakon Ismeralde na scenu je izašao Tomislav Marinković, čovek sa pretužnom životnom pričom koja je žiri umalo dovela do suza. Tomislav je pomenuo veliku tragediju koja je zadesila njegovu porodicu, kada je njegov sin nastradao, a prošle noći pevao je samo za njega.

– Ja bih rekao da se zaista prepoznaje emotivna i umetničkaa duša u gospodinu Tomislavu i da je neko srećnije i bolje vreme vi biste sedeli ovde i žirirali – rekao je Saša.

Amer Hadžiahmetović skinuo je u originalu pesmu „Kiše jesenje“ od Tife i oduševio žiri.

– Vidim da skidate Tifu u originalu. Mlađi Tifa… Ja bih citirao Čolu: „Ništa ja tu ne bih dirao“. Intonativno super, jedino ako vam nešto fali to je duga kosa, prstenje, lanac da bude baš rokerski… – kazao je Kovačević.


Marija Nikolić Maca koja je oduvek želela da postane pevačica i nastupi preed širokim auditorijumom uspela je da ostvari svoj san, a svojom fantastičnom izvedbom sve u studiju je podigla na noge.

Predrag Krivokapić iz Žitorađa na sceni se pojavio kao pravi gospodin i džentlmen sa buketom ruža u ruci. On je ruže poklonio voditeljki i ostalim damama u studiju i potpuno ih oduševio ovim gestom.

– Ja bih da izrazim veliko zadovoljstvo što na ovoj sceni imamo samo kavaljere. Zahvaljujem Predraže, divni ste – rekla je Dragana.

Vaspitačica iz Valjeva, Nina Krnetić poslednja je nastupila prošle noći. Nina je ovom prilikom otkrila da ima ogromnu podršku svojih đaka koji su pomno pratili njen nastup.

– Dobila sam i neke navijačke pesme – rekla je Nina o podršci njenih đaka.

Ukoliko ste propustili sinoćnu epizodu, klik na video ispod!

https://www.youtube.com/embed///www.youtube.com/watch?v=V4Of4iekvOo
Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić