Login/Registracija

SUDBINE KOJE ZADIVLJUJU: Priče ovih učesnika obeležile su devetu emisiju (VIDEO)

Devetu epizodu najomiljenijeg šoua veterana obeležile su, kao i do sad, neverovatne životne priče takmičara, ali i humor autora takmičenja Žike Jakšića i doskočice premijera Saše Miloševića Mareta. 

Pored Mareta u žiriju se našao i dobro poznati gost Aco Pejović, dok je prvi put u sudijskoj stolici sedela pop pevačica Suzana Branković. 


Sudbine takmičara koji na veliku scenu čekali decenijama, ali i odličan muzički repertoar razgalili su dušu publici u studiju, ali i gledaocima kraj malih ekrana koji već sedmu sezonu za redom ne propuštaju spektakl veterana. 

A spektakl je krenuo već sa prvom takmičarkom koja je svojim priznanjem da je želela da postane kraljica nasmejala sve.

– Nisam postala kraljica, a ne moram ni magarica, ali sam zato prepoznatljiva i svoja – izjavila je Sonja iz Makedonije, koja je u mladosti umesto svoje prve ljubavi muzike odabrala porodicu, dok se danas bavi poezijom. Upravo ova takmičarka održala je svima lekciju o srećnom životu. 

– Nemam definiciju za sreću, nisam ja toliko srećna koliko izgledam, ali sam uvek bila feniks. Nikad nisam žalila i dan danas ne žalim ni zbog čega u životu i smatram da čovek ne treba da žali jer zaista nikad nije kasno za sve- istakla je Sonja koja je na kraju šeste decenije odlučila da svetu pokaže svoj pevački talenat.


Sasvim slučajno u takmičenju je završio i Dalmatinac, zakleti roker i strastveni navijač Ajaksa iz Amsterdama, kog je tast prijavio za „Nikad nije kasno“.

– Sastavio sam biografiju za tri minuta i poslao prijavu. E, sad idem do kraja. Verujte mi i Lady Gaga će pratiti moj sledeći nastup – obećao je Tomislav Filipović, u narodu poznatiji kao Čičak.

Neki su bili sigurni u sebe i u svoj talenat, a neki se potpuno pogubili kad su stali pred žiri. To je bio slučaj sa Predragom Dimitrijevićem koji je zbog takmičenja došao čak iz Francuske. 

Trenutno imam tremu i od ovih reflektora, a ne od žirija. Za mene ne postoji pozitivna trema, samo negativna – rekao je takmičar koji je inače poznati golubar, a Mare ga opustio hit komentarom – Ne brinite, nećete poleteti. 

Hit je bila i anegdota narednog takmičara iz Zenice koji je priznao da je ga je žena naterala da se prijavi za šou, tačnije ga uslovila – ili prijava ili razvod!

– Supruga je vršila pristisak da dođem u takmičenje, tako da sam ja ovde da joj ispunim želju – rekao je Muris Alihodžić,  a nakon što je kročio na scenu njegova supruga Azra poručila je – Sad mu je sve oprošteno.

Ipak, dok su neki dolazili voljom supruge i rodbine, ima i onih koji su silno želeli da budu deo najveselijeg šoua. Jedna od njih je žena breg, kako komšiluk zove Magdalenu Kerečki, koja se čak četiri puta prijavljivala za takmičenje. 

Bila sam uporna, ali da me ove sezone niste pozvali ja bih verovatno odustala – rekla je simpatična Bucka i žena koja sebe opisuje rečenicom – Imam visinu, al ’ imam i težinu, ja sam buca velikog srca, volim da pomažem ljudima, da činim velika i dobra dela.

Poslednji takmičar devete epizode bio je majstor svog zanata, simpatični pevač iz Kikinde koji kaže da nema gde nije pevao. 

 Pevao sam po starim kafanama, što kažu rupe, pevao po restoranima, diskotekama, ma svuda. Pevačicu nikad nismo imali u bendu- priznao je Dragan Rackov, pa priznanjem „naljutio žiri“.

– Pevao sam i noć pred takmičenje, zaglavio sam u kafani do 4 ujutru – izjavio je, ali je dobio packu od Suzane da pred sledeći nastup u takmičenju obavezno napravi pauzu od kafane. 


Iako su njihove životne priče zadivile žiri, samo najboljim pevačima pošlo je za rukom da se direktno plasiraju u drugi krug, a ko su oni saznajte OVDE!, dok ceo muzički spektakl možete da pogledate u videu ispod. 


Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić