Login/Registracija

POTPUNO DRUGAČIJA EMISIJA OD SVIH: Žika napravio PRESEDAN u takmičenju (VIDEO)

Kada neko želi da ostvari svoje snove, potrebno je da ga u tome u potpunosti podržite. Upravo ovim vodio se tvorac emisije „Nikad nije kasno“, Žika Jakšić, koji je u ovonedeljnoj emisiji dokazao da takmičenje veterana nije emisije već misija. 


Iako je sve delovalo kao takmičarsko veče talentovanih pevača amatera, tokom emisije šou se pretvorio u savrršeno uživanje u muzici i životnim anegdotama, te se izgubio takmičarski duh i navijanje. 

Petoro sjajnih amatera okušalo je svoju sreću u drugom krugu pred žirijem u sastavu Saša Milošević Mare, Sanja Vučić i Frano Lasić, ne sluteći da će Žika u potpunosti promeniti tok takmičenja.


Veče je otvorio raspevani kamiondžija iz Beograda koji je nastupom sa svojim sinom Markom razgalio gledaoce i žiri (VIŠE O TOME OVDE). U istom ritmu nastavila je i harizmatčna fitnes instruktorka iz Podgorica koja je zajedno sa ćerkom priredila mini spektakl. Ipak, malena Sara uspela je da „ukrade“ mami šou (VIŠE O TOME OVDE). 


Odličan muzički repertoar i ozbiljna majstorija u pevanju, kako je žiri prokomentarisao nastup Ljubiše Osmanovića, podigao je ceo studio na noge. Iako je takmičar priznao da ima veliku tremu i da jedva govori, pošlo mu je za rukom da tokom nastupa sve ostavi bez teksta. 

– Meni nije dobro. Što se mene tiče, ne morate da pričate ništa, samo uzmite da pevate, ja sam zadovoljna. Stvarno sam van sebe- rekla je oduševljeno Sanja koja je imala čast da ulepša njegov nastup u revijalnom delu emisije. 

Na Žikin nagovor Sanja je ponovo pokazala svoje maestralno pevačko umeće i to izvođenjem najtežeg hita Vitni Hjuston, bar kako je ona opisala pesmu „I will always love you“. 

– Svi mi volimo muziku. Kažu da je muzika umetnost, ali ne dešava se uvek. Umetnost u muzici desi se ponekad, a ovo je umetnost. Ne zaslužuješ samo ovu binu, zaslužuješ svetsku – rekao je oduševljeno Jakšić. 


Teška ispovest bivšeg kockara i pevača pred kojim je bila blistava karijera, kao i priznanje da je nedavno operisao pankreas i da se još uvek oporavlja raznežila je mnoge. Ali svojom voljom i upornošću da stane na scenu „Nikad nije kasno“ dobio je i snažno ohrabrenje da nastavi dalje, kao i ovacije i skandiranje publike. 

Ibro je jedan od pobednika ovog serijala, svaki njegov nastup definitivno pokazuje da je na pravom mestu i da je pravi borac– prokomentarisao je Mare, dok je Sanja oduševljeno dodala da je joj se dopada način na koji Ibro doživljava takmičenje.

Fantastičnu priliku da dosanja svoje snove imala je i Dragana Stanić iz Prnjavora, takmičarka koja je u drugom krugu razigrala, pa rasplakala sve. 

Ponet fantastičnim ritmom hitom Zlate Petrović, a Draganinom interpretacijom, Žika je izveo dve dame iz publike i zaigrao na sceni.

– Moje srce je na trenutku poludelo, ali sad će da se smiri – rekao je Jakšić nakon sjajnog nastupa koji je ceo studio podigao na noge.


Posebna emocija prelomila se studijom kada je Draganina ćerka Maja izašla na scenu i zajedno sa majkom zapevala pesmu „Ti mi uvek trebaš“. 

– Ja sam se naježila. Mare, pogledaj – vikala je Sanja, dok je Frano suznih očiju gledao majku i ćerku na bini. 

Da je žiri imao težak zadatak da odabere najbolje za prolazak u treći krug, svedoči i to što je Mare priznao da su mu svi kandidati večeras bili maestralni.

– Samo unapred razmišljam o poslu koji treba posle da odradimo, jer smo imali pet sjajnih nastupa, uključujući i Draganin. Samo glasno razmišljam -rekao je Mare, pa namignio Žiki koji je u poslednjem trenutku prelomio napravivši presedan. 


– Gledajući i uživajući u nastupima doneo sam jednu odluku. Ja ne mogu da se rastanem večeras ni od koga i koristim svoja prava da proglasim da su svi takmičari prošli u treći krug – saopštio je Žika, dok je publika njegovu odluku pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Ukoliko ste propustili sinoćni muzički spektakl, pravo je vreme da nadoknadite propušteno, budući da je video cele emisije pred vama.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić