Login/Registracija

Ovo će vam vratiti osmeh na lice i uliti veru da zaista NIKAD NIJE KASNO (FOTO + VIDEO)

Počelo je još jedno izdanje emisije koja vraća osmeh na lice i koja iz nedelje u nedelju osvaja vaša srca. Kroz šou gledaoce i ovog puta vodi Dragana Katić, dok je Žika Jakšić i dalje najemotivniji domaćin i sudija. Naravno, tu je Aleksandar Sofronijević koji će i večeras sa svojim orkestrom uživo pratiti kandidate. 

_DSC7184.JPG

Kompletnoj zabavi večeras će svoj pečat dati Nada Pavlović i Radiša Urošević, koji su pored Saše Miloševića Mareta specijalni članovi žirija.

Večeras ćemo čuti najveće hitove zabavne i narodne muzike, a za svoje mesto na estradi pevačkim snagama boriće se šest kandidata.

_MG_6995.JPG

Šansu da zapeva na grandioznoj sceni dobio je Zoran Radanov Zoki (66) iz Zrenjanina, bivši gitarista grupe „Slatki greh“. On je u emisiji ispričao kako je nastala grupa koja je zajedno sa Lepom Brenom žarila i palila regionom, a Žika Jakšić se prisetio vremena kada je Zoranova grupa bila njegov uzor . Žiriju i publici Zoran se predstavio pesmom Zdravka Čolića „Prava stvar“. Nada Pavlović je pohvalila njegov nastup, dok je Saša Milošević Mare ispričao kada je Zorana prvi put slušao davnih 80-tih godina i zahvalio mu se što se prijavio za učešće u „Nikad nije kasno“.  Radiša Urošević je rekao da ga je Zoranov nastup vratio 30 godina unazad.

_MG_7133.JPG

Drugi takmičar je Zoran Pavković (64) iz Kragujevca koji se predstavio pesmom „Sway“ Dina Martina.

„Vidi se da volite da pevate, da uživate dok to radite“, rekla je Nada, dok je Radiša prokomentarisao da mu je žao što nije ostvario saradnju sa grupom „Smak“, čiji je nekadašnji član u Zoranovoj podršci večeras.

_MG_7044.JPG

Emisiju je uveličao i nastup Radiše Uroševića, šumadijskog Dina Martina, kako ga je Žika najavio. On je otpevao nekoliko svojih pesama što je publika u studiju pozdravila ovacijama.

_DSC7303.JPG

Treća kanidatkinja za večeras je Zorica Akerman (50) iz Beograda, koja se pored pevanja bavi i umetničkim vezom. Ona je ispričala koliko vremena i strpljenja zahteva ovaj posao, a Žika je pokazao i kako izgledaju njeni umetnički radovi što su svi u studiju pozdravili aplauzom.

P1520472.JPG

Ona je otpevala pesmu „Bledi mesec“ Dubravke Nešović, žene koja je odredila  njen muzički pravac. Tokom njenog izvođenja njena podrška je zaplesala, što je publika pozdravila aplauzom.

_DSC7229.JPG

Nada je rekla da se u Zoričinom pevanju oseća Dubravkin uticaj, kod koje je ona pohađala časove pevanja. Njen nastup pohvalio je i Radiša koji je rekao da bi da nastavi sa školom pevanja i da svoj stil prenesete mlađim generacijama. 

Četvrti se predstavio bivši bokser Ivan Memetović Mušoki (66) z Pirota. Njegova životna priča i anegdote sa svirki nasmejale su sve u studiju. On je ispričao kako je tokom svoje karijere eksperimentisao sa stilovima, pa je jedno vreme snimao i tehno pesme, što je stiglo do Francuskih medija. Žiriju i publici u „Nikad nije kasno“ predstavio se Luisovom pesmom „Slike u oku“.

_DSC7377.JPG

Mušoki je napravio pravi šou na sceni, a na njegov glas nije ostao imun ni sam Žika Jakšić koji ga je častio novčanicom od 100 evra.

„Moram ja uvek da izvučem bakšiš“, našalio je Mušoki, dok je Nada pohvalila njegov nastup i muzikalnost.

„Zbog takvih ljudi kao što si ti je muzika asocijacija na veselje“, rekao je Mare.

_DSC7400.JPG

Emisiju je začinio i prošlogodišnji finalista Milutin Sretenović Sreta koji je rekao da mu se život nakon učešća u šou “Nikad nije kasno” promenio iz korena. On je otkrio da će uskoro obradovati publiku još jednom pesmom, a njegov prvi singl možete poslušati OVDE!

Posle Sretinog gostovanja na scenu je izašao i Radoslav Ponjević Džoni (74) iz Gornjeg Milanovca. On je ispričao kako je izgledao njegov dugogodišnji rad u kafani, ali i kako su davno Miroslav Ilić i Predrag Živković Tozovac bežali od njega kako ih ne bi „razbio“ glasom. Večerašnji nastup posvetio je svojoj supruzi i otpevao prelepu numeru „Božanstvena ženo“. Žiri je bio oduševljen njegovim glasom i pohvalio ga da je pesmu doživeo i izveo na pravi način.

_DSC7190.JPG

Poslednja kandidatkinja za večeras je Maria Blagojević Dumitrica (48) koja je u pratnji orkestra Aleksandra Sofronijevića otpevala rumunsku pesmu „Sanie cu zurgalai“. Radiša je rekao da mu je drago što je imao priliku da čuje kako na rumunskom zvuči pesma „Kada padne prvi sneg“, dok je Mare pohvalio ovo izvođenje.

_DSC7480.JPG

Celu emisiju pogledajte u videu:Autor: I.Ankić