Login/Registracija

OSTVARENJE ŽELJA I ZANEMARIVANJE GODINA: Evo šta je obeležilo sinoćnu emisiju „Nikad Nije Kasno“ (VIDEO)

Čast da otvori sinoćnu emisiju imala je Goca Lazarević, koja je izvedbom na španskom jeziku unela neverovatnu energiju u emisiju „Nikad Nije Kasno“, koja nas je pratila do samog kraja.


Osim Goce, predsedniku žirija Saši Miloševiću Maretu društvo je pravio i Stefan Petrušić, a sa Žikom Jakšićem su sedeli Gabrijela Pejčev i Adnan Nezirov koji su pružali podršku našim veteranima.


Prava energetska bomba, Slađana Lacku Spriovski, nastupila je prva, a pre samog pevanja iskoristila je priliku da razmeni po koju reč sa Žikom i našim žirijem, a Goca Lazarević zbunjeno se našalila povodom njenih prezimena.

– Koliko imaš imena, prezimena, koliko si muževa promenila, koje su sve nacije, šta si ti sve radila. Pa, ti si internacionalna Slađa– nasmejala je sve, a nakon sjajne intepretacije pohvalila je za neverovatnu harizmu.

Radoje Putica ulepšao je emisiju prelepim vestima o povratku u domovinu.

– Ne dolazim više iz Ovena iz Nemačke, dolazim iz Klenka kod Šapca. Od Nove godine vratio sam se u Srbiju. Radim ovde i želeo bih da pozdravim moju kompaniju– ponosno je istakao on, nakon čega je oduševio svojom interpretacijom.


– Vozio je kamion, a peva kao avion– zaključila je Lazarevićka.

Od samog pojavljivanja u takmičenju, Muris Alihodžić, važi za čoveka sa velikom emocijom, što nije izostalo ni u trećem krugu, dok mu je Mare predvideo i autorske pesme.

– Energija koji vi prenosite je kao neko od 39 godina i ja mislim da ste vi zaista ne nekom početku. Treba da napravite neke autorske pesme koje će ostati za vjek i vjekova– istakao je predsednik žirija.


Osim o vokalu, naši takmičari vode računa i o scenskom nastupu i stajlingu. Kako se od Male Zlate očekuje da ispuni sve te uslove, Žika je primetio Versaće haljinu u kojoj je zablistala.

Goca Lazarević iznervirala se što takmičarima piše broj godina i apelovala da se to izbriše. 

– Godine nemaju nikakve veze. Ti pevaš toliko dobro, ovde piše koliko imaš godina, ali ne znam što to piše, to treba da izbrišu. Ti pevaš izvorno najlepše na svetu kako se pevaju sevdalinke i jedan duboki naklon– poručila je Goca Vladanu Simić sa čime se složio i Stefan.


Nakon odluke žirija i publike u studiju, na našem online glasanju našle su se Slađana Lacku Spirovski i Zlata Azemi za koje možete glasati OVDE.

Ukoliko ste propustili emisiju ili želite da premotate najbolje momente, brzo klik na video ispod.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić