Login/Registracija

Ostvarenje želja i NASTUPI KOJI ĆE SE DUGO PAMTITI obeležili sinoćnu emisiju „Nikad Nije Kasno“ (VIDEO)

Sinoć su se najlepše emocije još jednom širile sa Grandove scene u emisiji „Nikad Nije Kasno“.

A nije ni moglo drugačije, kada su u žiriju, pored Saše Miloševića Mareta, sedeli Mirza Selimović i Danica Krstić koji su pomno slušali svaku izvednu naših veterana.


Emisiju je otvorila multitalentovana Violeta Kelečević, koja je ovom prilikom otkrila da je knjiga poezije koju piše posvećena njenoj pokojnoj majci i da je na njoj radila prethodnih 10 godina.

Šarmatnom izvedbom numere „Za šaku ljubavi“, probudila je nežne emocija kod svih prisutnih, a Mare je istakao kako se iza visoke žene krije tanana duša.


Žika Jakšić odlučio ja da opusti atmosferu i zatražio od muzičke podrške koju su, između ostalog, činili Dragica Zlatić i Miloš Brkić, da mu otpevaju numeru „Ja imam nekog, a ti si sam“

Kandidat koji je svojim glasom očarao sve još u prvom krugu, Amer Čengić Čenga, još jednom je pomerio granice i oduševio žiri.

 – Zvezda je rođena na ovoj sceni. Taj x faktor se desio kada si ti izašao na ovu scenu prvi put– iskren je bio Mare.


Ipak, pravi spektakl nastao je kada mu se na sceni pridružio Isak Šabanović sa kojim je ukrstio glas u numeri „Zauvek tvoj“ o kojoj će se sigurno dugo pričati.

Ovog puta bez treme, Predrag Dimitrijević iz Pariza, siguran u sebe i težak program koji je pevao, pokazao je da njegov glas zaslužuje da se čuje širom sveta.

– Zahvalite se ženi koja vas je prijavila jer je apsolutno bila u pravu. Bio je intonativno besprekorno čisto i žao mi je što do sada nije postao neki od eminentnih pevača– dala je svoj sud Danica.


Za razliku od Predraga, Bojana Krstić je drhtala od treme, ali ne, nije zbog brige od toga kako će da izvede čuvenu numeru „My heart will go on“, već zbog nastupa sa Mirzom.

– Kada su mi javili da ću da pevam sa Mirzom ja nisam mogla da verujem i lupalo mi je srce.  Kada me je suprug pitao ko je taj rekla sam: „Sreća što ne zna“– stidljivo je otkrila takmičarka.


Poslednji takmičar koji se predstavio bio je Zoran Filipović iz Sjenice za koga su se Žika i Mare složili da izgleda kao kauboj iz Holivuda. Za svoju dušu, sinoć je pevao Tomu Zdravkovića i sudeći po komentarima žirija sjajno se snašao.

Nakon odluke žirija i publike u studiju, direktno dalje su se plasirali: Amer Čengić, Predrag Dimitrijević i Zoran filipović, dok se borba za preostalo mesto vodi na našem online glasanju OVDE.

Ovu spekatkularnu emisiju možete pogledati klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić