Login/Registracija

NEOČEKIVANO Žika Jakšić poručio bivšoj ženi da je VOLI i otkrio sa koliko žena je bio (VIDEO)

Žika Jakšić ne krije da je sa bivšom suprugom Dajanom Jakšić u veoma dobrim odnosima. To je potvrdio i u ovonedeljnoj emisiji “Nikad nije kasno” u kojoj je otkrio da je i dalje voli i poštuje. Naime, tokom emisije povela se polemika oko Žikine ponovne ženidbe, a članovi žirija Željko i Jovana Joksimović nagovarali su ga i bili uporni u tome da se pomiri sa bivšom suprugom I da se ponovo oženi.

Meni stalno govore te oženi se, te pomiri se sa ženom. Ja se sa ženom nisam ni svađao, ali odmah javno da kažem da više neću da se ženim”, počeo je Jakšić na šta se nadovezala Jovana.

Malopre smo ti rekli kako ti je super bivša žena, kako je preslatka i draga. I zašto se ne pomiriš?”, pitala ga je voditeljka.


Još jednom ću da pozdravim moju bivšu suprugu Dajanu”, rekao je autor popularnog takmičenja veterana, a onda mu je Željko tražio da to učini pesmom.

Ima ona pesma od Aca Pejovića Ne diraj mi noćibez njih ja ne mogu. Evo, od srca pozdravljam moju ženu i mogu da kažem da jednim delom bića ja nju volim, kao što volim i moju prvu ženu Snežanu“, rekao je Žika, a potom otkrio koliko je žena imao. 

„U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije hitno”, sa osmehom je objasnio Jakšić,a potom nastavio: “Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji”.

Žika je potom objasnio kako nije uspeo da sačuva brak, ali jeste porodicu, te je gledaocima šoua “Nikad nije kasno” dao savet o braku, ali rekao i šta misli o razvodu. Šta je poručio pogledajte u videu:

https://youtube.com/watch?v=yejg0YFB23Q%3Fstart%3D5130
POGLEDAJTE I:

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić