Muzička borba i sudbine takmičara uz smeh, suze i iskrene emocije (FOTO)

Počelo je još jedno izdanje šoua koji pruža nadu pevačima koji su mislili da je za njihovu karijeru kasno. I u večerašnjoj epizodi, baš kao što ste navikli, obećavamo mnogo iskrenih emocija, suza i smeha uz neprolazne hitove i teške sudbine kandidata. I večeras ćemo se uveriti da Srbija, kao i region ima mnogo talenata.

_MG_1251.JPG

Članovi žirija Lepa Lukić, Dragan Brajović i predsednik žirija Saša Milošević Mare večeras će imati veoma težak zadatak da odrede ko zaslužuje šansu da ide u drugi krug popularnog takmičenja veterana. Sve kandidate i ove nedelje uživo prati orkestar Aleksandra Sofronijevića, dok je uloga domaćina poverena Dragani Katić i Žiki Jakšiću.

_MG_1214.JPG

Publici će se predstaviti sedam kandidata koji su došli na veliku Grandovu scenu da ostvare svoje snove i pokažu da za njihovu karijeru nikad nije kasno.

Publici i žiriju se prvi predstavio Novica Stojiljković koji ima 59.godina i dolazi iz Stojkovca kod Vlasotinca. On je žiriju ispričao kakav je bio njegov muzički put, ali i na šta je sve bio spreman zarad bakšiša na nastupima, potom je objasnio zbog čega ga zovu mali Šaban Šaulić.

On je odlučio da se u prvom krugu predstavi pesmom “Još ovu noć”. Dragan Brajović Braja je rekao da od večeras on više nije mali Šaban, već veliki Novica, dok je Saša Milošević Mare dodao da nije video manjeg čoveka, a tako velikog glasa. Lepa Lukić se složila sa komentarima svojih kolega i čestitala mu na nastupu.

_DSC2403.JPG

Potom je sa osmehom na scenu izašla Marina Gradić (54) iz Kelna. Ona je ispričala kako je životni put odveo u Nemačku i zbog čega nije uspela da ostvari zavidnu pevačku karijeru, iako ima jedan album iza sebe. U razgovoru sa žirijem otkrila je da je Tereza Kesovija odredila njen muzički pravac i da baš zbog nje peva zabavnu muziku.

Ova simpatična i veoma zgodna baka otpevala je pesmu “Nono, dobri moj nono” kojom je uspela da razgali žiri i publiku. Braja je rekao da se vidi njena pozitivna energija i da uživa dok je na sceni i zamerio joj što ranije nije uspela da ostvari zavidan uspeh. Lepa se složila sa Brajom i dodala da je oduševljena kako Marina izgleda i kako vlada scenom.

_MG_1305.JPG

Treći kandidat je Ninislav Dumitru koji ima 48.godina i dolazi iz Niša i to iz prave muzičke porodice. U svom profilu on je ispričao kako se plaši stomatologa i kako zbog toga dugo nije imao jedan zub. Interesantno je da je na nagovor Žike Jakšića otišao kod zubara i svoje zube doveo u red, što je gromoglasnim aplauzom podržala publika u studiju. Uz pratnju orkestra Aleksandra Sofronijevića otpevao je numeru “Nedelja” koju u originalu peva Džej Ramadanovski, a voditeljka Dragana Katić je veoma emotivno reagovala na ovaj nastup i rasplakala se.

_DSC2662.JPG

“To su te emocije kad neko svojom interpretacijom natera suze na oči”, prokomentarisao je Žika.

Braja je rekao da je otpevao pesmu autora koje jako poštuje, kao i pevača kog jako ceni. On je rekao da malo ko može da iznese ovu numeru, ali da je to Ninoslav odlično uradio. Lepa je oduševljeno prokomentarisala da lepo izgleda na sceni i da je izabrao odličnu numeru, dok je Mare dodao da bilo prvo uživanje slušati ga.

_DSC2611.JPG

Četvrta takmičarka za večeras je Jovanka Dovatov koja ima 63.godine i dolazi iz Pančeva. Ona je u svom profilu ispričala kako nije uspela da unovči svoj glas I da zaslužuje da svojim učešćem u emisiji ostavi svoj trag.

Publici i žiriju predstavila se pesmom “Djevojka zelen bor sadila”. Lepa joj je čestitala na nastupu i rekla isto tako i ona peva tu numeru, dok su se Braja i Mare pridružili čestitkama.

_DSC2696.JPG

Peti takmičar koji je izašao na scenu je Muhamed Hame Nalić iz Tuzle. On je ispričao kako zbog tezgarenja i novca nije uspeo da završi Muzičku akademiju, ali ni da ostvari uspešnu karijeru. Kaže da nije bilo vreme da postane zvezda i da je imao problema za zdravljem, jer je jako mlad doživeo infarkt.

Uz pratnju orkestra Aleksandra Sofronijevića otpevao je pesmu „Žute dunje“. Mare je bio oduševljen njegovim nastupom i rekao da je uspeo da nadmaši njegova očekivanja. On je pohvalio njegovu dinamiku i način pevanja. Lepa je prokomentrisala da je Muhamed oduševio i da stvarno nikad nije kasno da se dobar glas daleko čuje. Braja je rekao da mu se dopada kako je otpevao i poželeo da ga čuje i u nekim drugim numerama.

_DSC2358.JPG

Šesti kandidat za večeras je Dragutin Dimitrijević Guta (51) koji dolazi iz Beograda. On je ispričao kako je svirati i raditi u policijskom orkestru.

Publici i žiriju predstavio se pesmom „Skitinica“ od Tozovca. Lepa je rekla da je veoma teško iskopirati Tozovca, ali da je njemu pošlo za rukom, dok je Mare dodao da odavno nije čuo pesmu tog tipa i da nije ni čudo što se ne svira po kafanama jer je pesma užasno teška i za pevanje i za sviranje. Braja se složio sa Maretom i čestitao orkestru i Guti na maestralnom izvođenju pesme.

_DSC2496.JPG

Poslednja takmičarka za večeras je dečiji stomatolog Vojislava Mojsilović koja ima 54.godine i dolazi iz Titela. Ona se večeras predstavila pesmom „Rolling on the river“. Mare je rekao da je prvi deo pesme bio lošiji, da bi u drugom delu pokazala svu svoju energiju. Njenim nastupom nije toliko bio oduševljen Braja, koji je rekao da je bilo pomalo klimavo, dok je Lepa, pod uticajem Vojislavinog nastupa, prokomentarisala da nikad nije kasno da i ona postane rokerka.

_MG_1337.JPG

Na oduševljenje publike emisiju je uveličao i dolazak prošlogodišnjih finalista Dragog Domića i Zorice Nedeljković, koji su ispričali koliko im se život promenio nakon učešća u šou „Nikad nije kasno“. Publika je imala prilike i da se podseti njihovih nastupa iz prošlog serijala, ali i da utvrdi koliko su napredovali u svojoj karijeri.

Večerašnju emisiju možete pogledati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić