Login/Registracija

MISIJA za 2019. godinu ZAVRŠENA! Vidimo se u novoj godini, bolji nego ikad! (VIDEO)

I večeras smo bili svedoci ispunjenja snova naših kandidata, i pozdravili staru godinu u ritmu dobre muzike i provoda.

U gostima su nam bili voditeljka i urednica emisije ,,Ekskluziv“ Danijela Buzurović i jedan od najboljih pevača narodne muzike- Šerif Konjević.

Emisija ,,Nikad nije kasno“ počela je žestoko, jer je na sceni bio Miodrag Babalj Mijo koji je zapalio ceo studio svojom izvedbom pesama ,,Satelit“ i ,,Daire“ grupe Smak. Komentari su bili samo pozitivni, a Mareta je posebno inspirisao: ,,Deco, ovo je rokenrol. Ti si svetski format“ rekao je predsednik žirija vidno oduševljen Mijovim pevanjem. Mijo je dobio i nove zube od Žikine zubarke Ljilje, i tim potezom zaista obradovao sve prisutne. Obećanje koje mu je dao u prvom krugu sada je bilo ispunjeno, a kako je sve izgledalo pročitajte OVDE.


Na red je došla Snežana Pavlović, veliki borac i optimista, koji osmeh sa lica ne skida i pored svih teških okolnosti koje su je zadesile u životu. Opredelila se za dve numere Zorice Brunclik a u drugoj joj je na sceni podršku dao Novak, pevač orkestra Ace Sofronijevića. S obzirom da je ovaj pravac muzike blizak Šerifu Konjeviću, nije skidao osmeh sa lica tokom Snežaninog nastupa. ,,Nikad nisam video da neko ovako oponaša Zoricu Brunclik. Svaka čast“ rekao je i dodao da ih je Snežana sve nahranila lepom energijom, a šta su ostali rekli pročitajte OVDE.

Treći po redu, Rufat Selim Roki je sa sinom izveo pesmu ,,U godini jedan dan“ Muharema Serbezovskog i ostavio pola studija u suzama. Tada je dobio kako komplimente tako i kritike našeg žirija: ,,Mislim da si malo kriv što ranije nisi pokušao i bio uporan“ rekao je Šerif a Mare dodao: ,,Žao mi je što širi auditorijum do sada nije čuo za tebe ali evo sada te čuje i mnogo mi je drago zbog toga jer si ti gospodin pevač.“

Maja Marinković, simpatična mlada dama iz Vrnjačke Banje došla je u pratnji svoje porodice, u kojoj je njena ćerka Angelina pobrala sve simpatije. Ona je pričala sa Žikom o svemu i svačemu, a šta je rekla zašto Žiku pominju kod nje u školi pročitajte OVDE. Maja je poznata po izvođenju pop muzike pa je tako i ovoga puta ostala verna tom pravcu. ,,Ja bih se složila sa Acom Pejovićem da ču biti zadovoljna ako minimum osvojite prvo mesto“ rekla je Danijela ovoj takmičarki oduševljena njenim pevanjem. Ono što je bio najlepši deo emisije jeste Majin performans sa sinom i ćerkom uz pesmu ,,Majstor za poljupce“.

Poslednji je na red došao Hajrudin Hodžić koji je većinu vremena pregovarao sa Žikom oko prava muškaraca! Naime, on se nalazi u sudskom sporu sa bivšom ženom pa je Žika želeo da zna više o tome. Kada je Hajrudin rekao da su ga osudili nakon što je u prošloj emisiji pričao o tome, Jakšić mu je dao podršku i rekao da treba da priča jer postoje mnogi muškarci koji su ugnjetavani i da su zato on i Saša Milošević Mare osnovali udruženje za zaštitu muškaraca, iako su protiv svakog vida nasilja nad ženama. Kada su se malo našalili na ovu temu, Hajrudin je zapevao pesmu ,,Mirjana“ a zatim i ,,Oj đevojko Milijana“, a Mare je imao jedan predlog: ,,Mislim da bi mogao u narednom krugu da pevaš Dragana Stojnića. Izgleda da ti leže šansone“ na šta je Hajrudin rekao da če poslušati savet.

U treći krug takmičenja prošli su Maja Marinković, Rufat Selim Roki i Miodrag Babalj Mijo, dok su Snežana Pavlović i Hajrudin Hodžić otišli na glasanje. Ukoliko želite da glasate za nekog od njih dvoje to možete učiniti sada klikom OVDE.

A ukoliko ste propustili emisiju, sada je možete pogledati klikom na video ispod.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac