Login/Registracija

LUDA NOĆ, SVI PEVALI KAO JEDAN: „Naš kurs se zove ljubav i ne menjamo ga“ (VIDEO)

Ovonedeljna emisija „Nikad nije kasno“ protekla je u odličnom raspoloženju, kvalitetnoj muzici i naravno bila u znaku iskrene ljubavi. Već na samom početku bilo je jasno da će biti i jedna od najboljih do sad, a kako i ne bi kad su se Maretu u žiriju pridružili Aco Pejović, Aleksandra Prijović, dok su pevačku podršku takmičarima pružali Nenad Manojlović i Anja Vuletić. 

Emisiju je otvorio maestralni Aco Pejović i to hitom Olivera Dragojevića, a u istom ritmu nastavili su i takmičari. Nizali su se kvalitetne numere kojim su veterani priredili pravi muzički vremepolov i izazvali nostalgiju kod žirija i publike u studiju.


Tokom emisije kandidati su nastupali u takmičarskom, ali je prava poslastica bila revijalni deo u kom su pevali sa članovima žirija, orkestra, ali i nekadašnjim zvezdama „Granda“. 

 – Rekao sam da će ovo biti luda noć i stvarno jeste –  konstatovao je Žika Jakšić, pa nastavio:

– Ova emisija nosi poseban duh i vi to gledaoci osećate svim srcem. I hvala vam što nas gledate i što smo najgledaniji. Ima indicija da će to još dugo godina da traje jer postoji mnogo dobrih ljudi na ovom svetu koji su prepoznali ovu jedinstvenu emociju koju retko možete videti na bilo kojoj televiziji i u medijima, u to ime sve pozdravljam. Mi naš kurs nikada nećemo menjati jer to je kurs koji ide direktno iz srca, a to se zove ljubav. 

Već sa prvim nastupom i pojavljivanjem seksi Bugarke bilo je ljubavnih ponuda i to od idejnog tvorca takmičenja, koji je javno pozvao takmičarku kod sebe (OVDE). U ritmu ljubavi bio je i nastup sjajnog Predraga Krivokapića, gospodina i šmekera iz Žitorađe koji je razgalio sve izvođenjem hita Miroslava Ilića.

Da nikad nije kasno dokazala je i Suzana Smajić, takmičarka iz Doboja koja je u šouu veterana najbolje iskoristila svojih pet minuta i donela dašak Sanrema (OVDE). A dašak Sarajeva preneo nam je Amer Hadžiahmetović i to Merlinovim hitom, dok je sa Pejovićem priedio pravi rokenrrol spektakl (VIŠE O TOME OVDE).

Poslednja takmičarka i večita udavača, Milosava Vajović, možda je pala u senku jer joj je šou ukrala Dragana Katić, koja je na Maretovo insistiranje zapevala, a zatim su to učinili pevači kojie je Žika iznenada izveo na scenu. 

– Ova noć se izmakla kontroli – našalio se Jakšić u jednom trenutku, a onda iskoristio svoj veto i po prvi put u takmičenju doneo odluku koja je sve kandidate iznenadila (VIŠE O TOME OVDE).

Ukoliko ste propustili jedno od najboljih epizoda do sad, pravo je vreme da ispravite tu grešku, jer je link cele emisije pred vama. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić