Login/Registracija

KREĆE ZAGREVANJE ZA FINALE! OTKRIVAMO ko će u nedelju biti u žiriju (VIDEO)

U nedelju, 23. juna u 21 čas očekuje nas veliko finale talent šoua „Nikad nije kasno“.  Veče će obeležiti spektakularni nastupi 12 finalista, a ko će poneti tutulu pobednika odlučiće stručni žiri, zatim publika svojim SMS glasovima, kao i Fejsbuk glasači.


Za laskavu titulu najboljeg pevača među veteranima boriće se 12 finalista (VIŠE O TOME OVDE),  redosled njihovih nastupa pogledajte OVDE!

Pored predsednika Saše Miloševića Mareta, u velikom finalu grandiozne veterane ocenjivaće Lepa Brena,  Dragana Mirković i Aco Pejović.


Žiri će glasati po starom evrovizijskom sistemu a tokom finala, putem telefonskog uključenja, glasaće još 20 članova žirija koji su tokom četvrte sezone bili deo popularnog talent šoua.

Pobeda je nikad izvesnija, žestoke primene su u punom jeku, a veterani će sigurno dati sve od sebe da publika i žiri glasaju baš za njih.

Kakva zabava vas očekuje u nedelju pogledajte u promo videu:

Koja tri takmičara će postati zvezde u poznim godinama, saznaćemo u spektaklularnom finalu koje će se u nedelju od 21 čas uživo emitovati na Prvoj televiziji, Kanalu 5 i TV Nova BH.

Foto: Z.K.Munja/Gaja,
Autor: I.Ankić