Login/Registracija

Ko je direktor GRAND TV i zašto je u žiriju NIKAD NIJE KASNO? (VIDEO)

Direktor Grand televizije Goran Šljivić retko se pojavljuje u javnosti, a o njegovom privatnom životu se malo toga zna, jer karijeru nije gradio na skandalima. Danas je desna ruka Saše Popovića i može da se pohvali uspešnom i dugogodišnjom karijerom bez ijedne mrlje.


Još kao dete u osnovnoj školi počeo je da se zanima za fotografiju, da bi se kasnije posvetio filmskoj produkciji, a kasnije i televiziji. Danas je na čelu najveće televizijske kuće, ima impozantnu biografiju, ali i kako sam kaže, ne voli medijski da se eksponira.


O velikim poslovnim uspesima, privatnom životu, brojnim anegdotama iz televizijskog sveta nedavno je govorio u emisiji „Iz profila“ koju možete da pogledate u videu:

Inače, Goran će se večeras naći u ulozi žirija šoua „Nikad nije kasno“ gde će ocenjivati grandiozne pevače veterane. Kako smo saznali, poziv je dobio od autora takmičenja Žike Jakšića, budući da je godinama deo popularnog šoua.


Iako ne voli medijski da se eksponira, Žikin poziv nije mogao da odbije, jer kako kaže, to je njegov omiljeni Grandov šou koji njegova porodica ne propušta.


Nova epizoda šoua veterana je na programu večeras od 21 čas na TV Prva i Kanalu 5, dok se na TV Nova BH emituje u ponedeljak od 22 časa. Promo nove epizode možete da pogledate OVDE!Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić