Login/Registracija

EMOCIJE BEZ ROKA TRAJANJA I NEOČEKIVANE ODLUKE obeležile emisiju (VIDEO)

Da su čuda moguća, a snovi uvek ostvarivi pokazali su nam učesnici emisije „Nikad Nije Kasno“, koji nas u svakoj emisiji podsete da je volja ključ za srećan život.


Sinoć smo imali prilike da čujemo 10 sjajnih veterana koji svojim izvedbama oduševili žiri koji su pored Saše Miloševića Mareta, činili Slađa Alegro i Uroš Živković.

Iako smo se u njihove vokalne sposobnosti odavno umerili, već prvi kadnidati su uspeli da iznenade čak i Mareta.

 – Nisam očekivao da ćeš sa ovoliko finoće da otpevaš ovu pesmu. Mislim o tebi sve najbolje kao pevaču, ali ovde treba baš rada i bio si apsolutno savršen– rekao je Mare Radenku Biliću.


Pravi spektakl na sceni i rokerski okršaj priredili su nam Đorđe Popović Milko i Amer Čengić Čenga koji su gotovo prebratili Uroša Živkovića u njihov žanr.

– Ja sam odrastao uz narodnjake, uspavljivali su me uz Šabana, ali sa godinama širi se moj spektar muzike i počeo sam da uživam u roku pogotovo kada dođe neko da ovako to izvede kao vi, ja sam se osetio kao roker– objasnio je pevač.

Žika Jakšić još jednom je pokazao koliki je džentlmen kada je takmičarku sa balskom haljinom ispratio do scene.


Svojom čistom emocijom i skromnošću, Vladan Simić i Predrag Dimitrijević Tikir kupili su autora emisije koji je prekunio glasanja i napravio presedan.

-Slušao sam kako su pevali i sada i u prošlim emisijama. Ovo nije samo zbog analize pesama, ali ja ću iskoristiti moje pravo. Prošli ste obojica- podelio je srećne vesti.

Često su naši takmičari poznati pevači na terenu koji su sarađivali sa našim poznatim zvezdama, što je i sinoć bio slučaj kada je Uroš podelio zanimljivu anegdotu.

– Sećaš se kada si mi poklonio onaj kaiš, e neću da ti ga vratim jer ti od tad ide sve kako treba– otkrio je pevač.


Na samom kraju, Slađa i Žika su ulepšali već sjajno veče izvedbom pesme „Ti si lek za moju dušu“.

Spisak veterana koji su se plasirali u naredni krug pogledajte OVDE, a ukoliko želite da podržite nekog od takmičara koji su na našem online glasanju to možete učiniti OVDE.

Ukoliko ste propustili ovu emisiju ili pak želite još jednom da je pogledate, brzo klik na video ispod.


Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić