Login/Registracija

Emisija počela ZBUNJUJUĆE, završila se RADOSNO! „U svaku sobu po televizor i da gledate NIKAD NIJE KASNO“, poručuje Jakšić (VIDEO)

Ovenedeljna emisija „Nikad nije kasno“ počela je totalno drugačije od onoga na šta su gledaoci navikli. U žiriju se prvo pojavio nepoznati kompozitor, čudnih manira Neven Đura Đuranović, a zatim se na sceni pojavila Lepa Mira, takmičarka za koju je Žika Jakšić otkrio da je primljena preko veze (VIŠE O TOME OVDE).


Nakon što je kompozitor i član žirija „napao“ takmičarku, pa napustio studio, publika je bila u šoku, ali je ubrzo počela da se smeje kada je saznala da je reč o performansu i delu predstave „Raj na zemlji“, kojom su Anja Mit i Stefan Buzurović otvorili emisiju.

Dalje je sve išlo svojim uobičajenim tokom. Na velikoj sceni smenjivali su se ameteri u želji da ostvare svoj san i svojim talentom oduševe milionski auditorijum. Mnogima je to pošlo za rukom. Briljirao je kolekcionar harmonika, koji je zbog emisije doleteo čak iz Amerike, a i podrška bila je inostrana (VIŠE O TOME OVDE). Predstavio se i bivši padobranac, a sadašnji policajac koji je uspeo da se svojim pevačkim talentom ponovo vine u visine. Maetralna je bila i raspevana poslastičarka, koja je ekipi emisije donela tortu u znaku „Nikad nije kasno“ i koja je, zajedno sa svojim ćerkicom Unom, raznežila ceo studio (OVDE). Emocije su bile jake i nakon što su gledaoci čuli životnu priču takmičara iz Tutina, dvojnika Bona Voksa, koji je istakao da je večeras najsrećniji čovek na svetu (VIŠE O TOME OVDE).

Ali večerašnja emisija bila je drugačija od ostalih i zbog toga što je, po prvi put u istoriji takmičenja, jedna kandidatkinja odustala od svog učešća, a njen razlog otkrio je Žika OVDE!

Pravi šou nastao je nakon što je Anja Mit zapalila scenu nastupom iz predstave „Raj na zemlji“, nakon čega je Žika dobio inspiraciju za glumu. I dok je Dragana govorila ko su prijatelji emisije, Žika se dosetio da odglumi svaku reklamu, a posebno inspirativna mu je bila ona za Net TV Plus.


„Šest televizora da kupite, u svaku sobu po televizor“, našalio se Žika, a zatim nastavio da zabavlja gledaoce, pa je objasnio i ko su njegovi prijatelji.

„Moji prijatelji večeras je ova divna publika širom sveta, koja je glavni krivac što smo najgledaniji“, poručio je Jakšić, nakon čega je napravio presedan kojim je iznenadio sve u studiju (VIŠE O TOME OVDE).


Šta je još obeležilo ovonedeljnu emsiju, pogledajte u videu. Klik na link i uživajte u celoj emisiji.

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić