Login/Registracija

DOBRO RASPOLOŽENJE I NOVE EMOTIVNE PRIČE: Pogledajte otvaranje nove sezone (VIDEO)

Šestu sezonu šoua „Nikad nije kasno“ otvorila je mlada nada „Grand produckije“ Džejla Ramović, koja se i našla u žiriju zajedno sa Acom Pejovićem i Sašom Miloševićem Maretom. 

– Nije slučajno što ona otvara ovu emisiju. Svi želimo da nam sezona bude uspešna, a uspešna sezona se otvara sa jednim divnim vokalom, sa pobednicom Zvezda Granda – poručio je Žika Jakšić. 


Uz odličnu atmosferu u studiju i dobro poznatu špicu emisije startoravao je novi serijal takmičenja koje su obeležile i nove životne priče. 


Čast da „probije led“ pripala je doktorki, primarijusu Miri Vuković koja je u emisiji ispričala kako je najčudnija pevačica koja je za mesec dana zarađivala i do 3 000 maraka, dok je plata stažiste bila 100 (VIŠE O TOME OVDE). 

Drugi takmičar pokazao je kako od nagrađivanog uličnog svirača, profesora muzike može da se postane zvezda u poznim godinama OVDE, dok je naredna kandidatkinja svoj prvi nastup imala upravo na sceni „Nikad nije kasno“. 


Domaćica Tanja Bošković priznala je da joj je najveća želja joj je da zapeva sa velikim orkestrom.

– Od malih nogu imam tu želju i sad mi se ukazala prilika. Ovo mi je nešto najlepše u životu – poručila je Tanja koju se žiriju predstavila vlaškom pesmom OVDE!


Životna priča narednog takmičara nikog nije ostavila ravnodušnim. Nedim Mujković rano je ostao bez oca, zbog čega je kao nastarije dete bio prinuđen da počne da radi. 

– Bila je borba za život, za preživljavanje. Sa 12 godina sam počeo da pevam – ispričao je Nedim koji je radio na pijaci kako bi prahranio braću i sestre, ali je kasnije odlučio da se skloni sa ulice i počne da radi u kafani jer je tamo toplije (VIŠE O TOME OVDE). 

Tužnu životnu priču predstavio je i Jan Marček koji se u mladosti zakleo roditeljima da neće da bude siromašan, te je ceo svoj radni vek proveo radeći u inostranstvu. Danas živi svoj san i voli najlepšu ženu na svetu, koju je i predstavio u emisiji OVDE! 

A jedna lepa žena iz Novog Sada okušala je svoju sreću u takmičenju, mada nije bila zadovoljna kako je to uradila, budući da je prvi nastup sa orkestrom imala upravo u emisiji. Aleksandra Srećo otkrila je da je kao klinka maštala da bude pevačica, ali je njen san prekinuo rat u Hrvatskoj, nakon čega se sa jednim koferom uputila ka Srbiji.

– Nema šta nisam radila u životu, od agenta za nekretnine, do konobarice u kafiću – otkrila je takmičarka koja je tokom nastupa dobila pomoć od Džejle, budući da ju je trema „pojela“, te je zaboravila tekst. 


Na velelepnoj sceni predstavio se i pravi šoumen Jovan Kukolj koji je na nagovor prijatelja počeo da peva. 

– Muzika mi dođe kao neko opuštanje, da prijateljima otpevam nešto i to me ispunjava – izjavio je Jovan i dodao da je sad vreme da nadomesti propušteno.

A vi ukoliko ste propustili prvu emisiju nove sezone, pravo je vreme da to nadoknadite klikom na play. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić