Mile Kitić napušta Srbiju sledeće godine, žena umešala prste: „Šta ću ja tamo, u godinama sam?!“ VIDEO

Pevač Mile Kitić važi za jednog od estradnjaka koji poseduje najluksuznije nekretnine, a sada je otkrio kako se osmelio da pazari stan i u Dominikanskoj republici.

Kako je rekao, to je uradio na nagovor svoje supruge Marte koja je godinama imala želju da upravo tamo poseduje nekretninu.

-Marti je, kako kažu u Bosni, grah pao da je mogla da obiđe ceo svet. Od ovih svih destinacija, Maldivi, Sejšeli, Kuba i slično, kada je otišla u Dominikanu svidelo joj se. Otišla je ponovo sledeće godine i tada je iznenada buknula korona i 6 meseci se nije vratila. Bila je tamo u hotelu zarobljena jer nije bilo letova. Kada je posle pola godine došla nazad u Beograd kaže mi „Joj kako je tamo dobro vreme u toku zime, ja bih tamo da kupimo kuću“ – ispričao je Mile u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

0A0A1922 ok

Pevač je u razgovoru sa Vesnom Milanović i Sinišom Medićem priznao da isprva nije blagonaklono gledao na ovakav predlog svoje supruge.

-Gde ću ja sad da letim deset sati, idem u godine već. Deda sam, da ja sad idem avionom da se klackam. Ne mogu da odem ovde do Frankfurta… I nisam bio za to, i to ne radi neke investicije nego daleko je. Ko će ići? Bolje da kupimo negde u Crnoj Gori ili Hrvatskoj i eto me pola sata, sat avionom – objasnio je folker.

0A0A1508 ok

Ipak, kao i svaki džentlmen Mile je rešio da ispuni želju svojoj lepšoj polovini koja mu je veliak podrška tokom višedecenijske karijere.

-Ona ode tamo, zove me i hajde, kupimo. Ode i Elena i njoj se svidelo – dodao je Mile i šokirao priznanjem:

-Ja nisam hteo dve godine da idem uopšte, šta ću ja tamo? Međutim kad sam otišao, svidelo mi se… Sad odlazim početkom januara i ostajem do kraja marta ili aprila, tri meseca, a žena bude po pet meseci.

0A0A1653 ok

Mile je otkrio i šta mu savršeno odgovara u Dominikanskoj republici.

-Tamo je od novembra do marta svaki dan 28, 29 stepeni, neki vetrić pirka. Idealno – istakao je Mile.

0A0A1897 ok

Snežanu Đurišić, koja je takođe gosotvala u istoj emisiji zanimalo je u kom mestu Kitići imaju stan, a kada je folker objasnio gde se nalazi nekretnina pevačica koja je nekoliko godina živela preko okeana nije mogla da sakrije oduševljenje.

Punta Kana, tu sam bila. Bravo za Martu – dobacila je Sneža.

0A0A1797 ok

Mile je ispričao i kako provodi vreme i da li ima svoje društvo u ovoj karipskoj ostrvskoj zemlji.

-Postalo je baš posećeno, dosta dolazi Amerikanaca i Kanađana. Ljudi iz Kanade koji su u penziji, svi provedu tu po 6 do 7 meseci godišnje jer im je ista lova, da li sedeli tu ili negde kod njih zimi. Vremenom upoznaš i ljude, stekneš prijatelje. Punta Kana je postala sada i destinacija na kojoj ima mnogo dešavanja. Tačno je da ne mogu kao u Beogradu da imam društvo, ali nađe se. Igra se i tenis, ali sada je aktuelan padel, koji Španci sjajno igraju. Pronašao sam društov za tenis, kupamo se, ima tih destinacija na koje izlazimo sa brodovima, odeš tamo na ta ostrvca. Ima svega – zaključio je Mile.

BONUS VIDEO: Marta Savić i Mile Kitić zapevali zajedno na koncertu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Dačić