U jeku popularnosti se povukla, udala se, ima troje dece: Evo kako danas izgleda najveća zavodnica devedesetih (FOTO)

Capture 18
Youtube/ Makarije Bgd

Kristina Mima Rozić počela je karijeru devedesetih godina pesmom „Budi muuško„, dok se u jeku najveće popularnosti povukla sa scene.

Ljudi su je odmah posle prve pesme zavoleli, a od samog početka karijere, nosila je epitet jedne od najvećih zadovdnica naše javne scene.

JOVAN PAP I MIMA ROZIC GP SNIMANJE 15102024 FOTO MUNJA 6

Nedavno se vratila na estradu, snimila je duet sa kolegom Jovanom Papom, a kako je rekla za Grand nije mogla ni da zamisli da će se ponovo pojaviti pred kamerama.

-Pesma ‘Budi muško’ objavljena je tačno pre 30 godina, prošlo je puno godina od tada. Nisam se nadala stvarno da ću se opet pojaviti pred kamerama. Nisam mogla da odolim pozivu kolege Jovana da snimimo duet – rekla je ona za Grand i otkrila kako su odlučili da snime pesmu:

-Sve je bilo spontano, nisam očekivala da ču danas biti ovde. Nismo se ništa dogovarali, rešili smo da našu desetogodišnju saradnju krunišemo duetom.

JOVAN PAP I MIMA ROZIC GP SNIMANJE 15102024 FOTO MUNJA 9

Mima je sredinom devedesetih na scenu stupila baladom, snimila je i duet sa Rođom Raičevićem i stekla popularnost, ali potom se povukla iz javnosti.

JOVAN PAP I MIMA ROZIC GP SNIMANJE 15102024 FOTO MUNJA 17

Danas se takođe bavi muzikom, ali van kamera, živi u Novom Sadu sa porodicom, majka je troje dece.

BONUS VIDEO – Nikad nije kasno – Bekstejdž – Emisija 06

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja//Youtube/ Makarije Bgd,
Autor: A. Milinković