Mirka Vasiljević progovorila o petoj trudnoći, ono što je rekla sve je iznenadilo

mirka vasiljevic 1

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić imaju četvoro dece, a glumica je veoma posvećena svojoj porodici zbog koje je karijeru bacila u drugi plan.

Mirka je prvi put ostala trudna kada je imala samo 20 godina, a prošle godine je progovorila o petoj trudnoći.

mirka vasiljevic

Na pitanje voditelja da li je kojim slučajem trudna opet, kazala je:

S obzirom na to da je ova godina prestupna, vreme je za blizance. Mora nešto drugačije – rekla je tada Mirka Vasiljević, pa dobila aplauz.

Mirka Vasiljević ne krije da je godinama na određenom režimu ishrane i da zahvaljujući tome ima prezgodno telo.

Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan – pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana – da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje – idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak – rekla je ranije Mirka Vasiljević za Blic ženu.

BONUS VIDEO: Mirka Vasiljević o porodici i svadbi

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic.rs)

Foto: printscreen,
Autor: K. Marković