Bosanac otkrio ćerki u koga je i dalje zaljubljen, Džidža sve javno objavila

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC ZG SNIMANJE 15052023 FOTO MUNJA 18 ok 768x512 1

Pevačica Aleksandra Džidža Stojković iznenadila je sve svoje pratioce kada je na društvenim mrežama podelila privatnu prepisku sa ocem Draganom Stojkovićem Bosanacem.

Naime, Džidža je na svom Instagram profilu po podelila dopisivanje sa ocem koji je priznao da je i nakon toliko godina i dalje zaljubljen u suprugu Dunju, odnosno njenu majku.

ALEKSANDRA STOJKOVIC DZIDZA ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NO 3 ok

– Još sam zaljubljen – napisao je Dragana uz fotografiju supruge, a Džidža mu je oduševljeno odgovorila.

– I treba tako – napisala je pevačica.

Dragan Stojkovic Bosanac
Instagram/dzidza_official

Podsetimo, Džidža je nedavno govorila o majci koja joj je velika podrška u svemu pored brata i oca, te poručila da će i na svoju decu prenositi vaspitanje koje su njoj roditelji usadili

-Ja sa njom konsultujem oko dosta stvari i oko finansija i oko svega. Gde ću, šta ću i kako ću? Zašto da se ne konsultujem sa roditeljima, oni su mi najveći prijatelji. Tako treba da bude, a tako ći i ja sutra svom detetu, roditelj treba da bude najveći prijatelj – rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K. Munja/Instagram/dzidza_official,
Autor: I.R.