Vlasnik auto imperije oduvao žiri: „Batali biznis, od sad samo pevaj“

0A0A0927 1
Toni Tušev

Toni Tušev (53) Tetovo, za sebe kaže da je veseo, komunikativan, avanturista po prirodi, i pun ljubavi za sve ljude oko sebe, što je i pokazao u novoj epizodi emisije “Nikad nije kasno“.

Iako je kao dete maštao o tome da postane pilot, ujak ga je odveo u potpuno drugom pravcu upoznavši ga sa gitarom ,koju je Toni počeo da svira već sa 8 godina, dok je već sa 16 imao svoj prvi bend.

0A0A0938
Toni Tušev “Nikad nije kasno“

Odrastao je u porodici prosvetnih radnika, te su se u školi nizale samo petice, i mada su mnogi mislili da će poći stopama majke i oca profesora, Toni je odabrao nešto drugo.

Već 20 godina imam privatan biznis, prodajem nove i polovne automovile, i tu sam zaposlio pola familije. Tu su otac, sinovi, zet, ma svi po redu– kaže takmičar koji se nedavno ostvario i u ulozi dede po drugi put.

0A0A0849

Na samom početku predstavljanja, Žika je želeo da se razjasni zbog čega je Toni u svojoj prijavi napisao da je najbolji pevač na prostoru bivše Jugoslavije.

-To nisam ja napisao već moji prijatelji koji su me prijavili. Nisam ni znao šta su napisali-rekao je kroz osmeh takmičar.

0A0A0945

U podršku Toniju stigao je i jedan od sinova, koji se baš poput tate bavi pevanjem, osim što radi u porodičnoj firmi.

Ipak sam ja bolji pevač od sina-neskromno je rekao Toni, sa čim se sin Danijel i složio, i dodao:

-Imam svoj bend, radimo privatne proslave, a kada sviramo u kafani, tata dođe kao gost– objasnio je Danijel.

0A0A0930 1

Toni je hrabro stupio na scenu odlučan da opravda ono što su prijatelji za njega napisali u prijavi za takmičenje i otpevao pesmu “Dajte vina hoću lom“, a kako je izgledao njegov nastup pogledajte u videu ispod:

Posle toga da ste najbolji prodavac automobila, vi ste i najbolji pevač. Neverovatna energija, srušili ste salu– bio je iznenađen Daša.

Ja vas molim da više nikad ne prestanete da pevate– dodala je Anja.

0A0A0948 1
Anja Mit

Mare je još iz biografije takmičara naslutio kako će da izvede pesmu uzimajući u obzir sve što je rekao i samopouzdanje kojim je zračio.

Ima puno snage u tebi, moraš da teraš još jedno 30 godina kao pevač, a automobile ukopi nekako, oni će se uvek prodavati- zaključio je Mare.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac