Đorđe David presudio narodnjaku i poslao ga u sledeći krug: „Kad ti roker da slamku spasa“

IMG 1844

Aldin Huremović iz Gradačca odlučio je da u ovoj sezoni okuša sreću u „Zvezdama Granda“ i pokaže svoj talenat pred milionskim auditorijumom.

Aldin je za svoje prvo predstavljanje odabrao pesme „Robinja“ i „I kad me svi zaborave“ za čije je izvođenje osvojio 3 glasa žirija.

Kao članica žirija koja mu je prva dala glas, reč je dobila Viki Miljković.

Meni se to dopalo. Mislim da je jedan dobar narodnjak, ima tu da se radi i doradi, ali za to postoje mentori-rekla je pevačica, sa čim se složila i Snežana.

On je tokom obe pesme bio prilično u intonaciji, sve ostalo se da ušminkati i mislim da sa ovim dečkom može da se radi- dodala je Đurišićka.

IMG 1806

Iako preferira dugu vrstu muzike, poslednji glas dao je Đorđe David koji je smatrao da zaslužuje drugi krug.

Prva pesma mi se nije dopala, kao da si se dopevavao. Mislim da ti druga mnogo bolje leži, lepo ti to zvoniš. Mislio sam da ostanem uzdržan, ali sam ti zbog ove druge pesme dao glas, sada kada sam bio i slamka spasa sad mi je još draže– smataro je David.

Nakon komentara žirija koji su mu dali podršku, Aldin je za mentora odabrao Viki Miljković.

0A0A0678

BONUS VIDEO-

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/L.Cvetković,
Autor: S. Čumić