Nadica Ademov pokazala kako uživa sa tek rođenim sinom, prizor je prelep

NADICA ADEMOV ZGS SNIMANJE 30042024 FOTO FILIP 1 ok

Pevačica Nadica Ademov porodila se 1. oktobra i na svet donela zdravog dečaka kojem su ponosni roditelji dali ime Amel.

Sada se pevačica oglasila na svom Instagram profilu i podelila sa naslednikom emotivnu fotografiju koja je raznežila mnoge njene pratioce.

Nadica Ademov proslava 1 630x426 1

Ona je pokazala kako joj sina kako joj spava na ramenu, te se pratiocima obratila sa „zdravo“.

Mnogi nisu mogli da ostanu imuni na ovaj prizor, te su se komentari samo nizali.

Nadica 1

Predivini“, „Za ovo se živi“, „Ništa lepše nećete videti danas“, „Prelepo„, samo su nek od komplimenata koje je pevačica dobila.

Podsetimo, u intervju nakon prvog porođaja mlada pevačica je otkrila kako se snašla u ulozi majke i kako upeva da uskladi sve privatne i poslovne obaveze.

nadica ademov

– Moram da kažem da sam se super snašla, s obzirom da mi je prvo dete i da nemam nekog iskustva. Sada sam super, na početku je bilo malo teško, što je i normalno, bila je jako mala. Sluša me, stvarno je mirna beba, za poželeti. Javi se samo kada je gladna i kada hoće da spava – ispričala je ona za Grand, a zatim otkrila kako njena ćerka reaguje na muziku:

– To je prosto neverovatno, ona tačno zna kada neko drugi peva, tada ne obraća puno pažnju. Ali kada krenu pesme „Šapat vetrova“ i „Zid plača“, to sam i kačila na Instagram, ona ne trepće. Prepoznaje glas, pa se malo zbuni kada me vidi na televiziji, a ja je držim. Shvati će narvano kada poraste, pa će da vidi čime se mama bavi.

nadica ademov more

BONUS VIDEO: Nadica Ademov o trudnoći i udaji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja/Instagram/ademov_nadica,
Autor: I.R.