Miloš Bojanić pravi feštu i u Australiji: Otputovao sa koleginicom, snimci govore više od reči (VIDEO)

Nakon višedecenijske karijere ne čudi što je Miloš Bojanić i te kako voljen i poštovan širom sveta, a u to se uverila i ekipa Granda koja je došla u posed ekskluzivnih snimaka sa pevačeve turneje u Australiji.

Ovo je ni manje, ni više nego osamnaesti put da se Miloš nalazi na turneji u Australiji gde je i ovoga puta dočekan kao kralj.

miloš bojanić

-Ovde je prelepo, zaista uživam. Tu sam sa koleginicom Jelenom Marinkov, koja je vanserijski vokal, zaista sam oduševljen i vidim da ljudi na nju divno reaguju. Pevamo non stop, obišli smo mnogo gradova- rekao je Miloš, a potom dodao:

-Zaista sam divno dočekan ovde, ali je ovo na neki način postala moja druga kuća s obzirom da ovde dolazim godinama. Danny Trkulja i Bojan Lojanica su zaista sjajni domaćini, ma nemam reči kako sam dočekan od strane njih.

miloš bojanić australija turneja

Iako uživa u svakom trenutku boraveći u dalekoj Australiji, Miloš ne krije da mu je jedna stvar teško pala.

-Imam ovde mnogo prijatelja, što nije ni čudno s obzirom da sam ovde osamnaesti put. Želeo bih da stignem sa svima da se vidim i posedim, ali je to baš teško s obzirom na to da imam mnogo nastupa. Mada, tu sam još mesec dana tako da ću uspeti da ispoštujem sve prijatelje i ljude koji me ovde jako vole- istakao je za Grand.

Delić atmosfere koju Miloš Bojanić priređuje ljubiteljima svoje muzike na turneji u Australiji pogledajte u videima u tekstu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Privatna arhiva,
Autor: J. Jović