Isidora Jovanović otkrila koja pevačica je nagovorila da se prijavi za takmičenje, svi je znate: „Ona me bodri“ (VIDEO)

Isidora Jovanović iz Niša zablistala je prošle nedelje u emisiji „Nikad nije kasno„, a pred našim kamerama priznala je da se za šou projavila na nagovor bivše učesnice.

Naime, prošlogodišnja takmičarka Vesna Denić prenela je Isidori svoje utiske nakon učešća, pa se i ona ohrabrila da pošalje prijavu.

-Na nagovor moje drugarice, stomatologa Vesne Denić sam rešila da se prijavim. Ona se takmičila prošle godine, bodrila me je i oslobodila me da dođem ovde – rekla je takmičarka i otkrila da li joj je Vesna i sada podrška:

-Trenutno nije mogla da dođe, ali ćemo videti, ako prođem, pa da se uklopimo da i ona dođe na jedno snimanje.

IMG 2426

Kao motiv za prijavu navela je želju da se oslobodi treme koju ima, a nakon prvog nastupa u emisiji „Nikad nije kasno“ otkrila je da li je u tome i uspela.

-Mislila sam da sam se odavno rešila treme, dugo nisam pevala. Sada sam samo razmišljala da li ću negde pogrešiti – priznala je Isidora.

IMG 2415

Od ćekre je imala veliku podršku pre nego što je poslala prijavu za emisiju, a za Grand je ispričala kako su njeni najbliži reagovali kada su saznali da je postala učesnica.

-Ćerka mi je najveća podrška, ona je htela da me prijavi pre nego što sam i ja rekla da želim da se prijavim. Kada sam odučila da se prijavim, rekla sam ćerki i njenom dečku, oni su mi tada rekli da su i oni hteli da pošalju prijavu, znači pun pogodak – kazala je pevačica i otkrila da je razlika između sina i ćerke 18 godina:

-Tako se potrefilo da bude tolika razlika, ali je mnogo lepo.

0A0A0517

BONUS VIDEO – Isidora Jovanović nastup „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/I. Radivojević