Tijana Em zaljubljena do ušiju: Pevačica podelila fotografiju sa dečkom, sada je sve jasno

fe0add5b1c99c78040114eb799c9a782567ba4b1

Pevačica Tijana Milentijević uživa u ljubavi sa svojim dečkom već duže vreme, a sada sve češće na društvenim mrežama objavljuje njihove zajedničke fotografije.

Naime, Tijana je sada podelila romantičnu fotografiju iz Milana na kojoj se jasno vidi koliko su zaljubljeni.

IMG 7105
Screenshot

Danas verovatno obeležavaju sedam meseci veze, s obzirom na to da je pevačica na fotografiji simbolično stavila broj sedam.

-7 – napisala je Tijana i dodala srce.

Tijana Milentijevic place zbog audicije 3 768x512 1

Podsetimo, Tijana je jednom prilikom za Grand govorila o svojoj muzičkoj karijeri, a onda se prisetila najtežih momenata koje je do sada preživela.

Najteži izazov u životu bilo je takmičenje „Zvezde Granda“, bila sam tada jako mlada. Bilo je to sve za mene traumatično, teško imala sam veliku tremu, to je veliki izazov, ali sam uspela da ga prevaziđem. Možda sada drugačije delujem, ali i danas imam veliku tremu, pred svaki nastup imam tremu. Meni je jednom Snežana Đurišić rekla da svaki dobar pevač pred svaki nastup ima tremu, jer oseća odgovornost prema ljudima koji dolaze da ih slušaju – rekla je ona tada za Grand.

BONUS VIDEO: Tijana Milentijević plače u emisiji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / Instagram,
Autor: K. Marković