Šaban glasao glavom, Zorica jurila Bosanca da ga bije: Ovo je najbolji momenat iz „Zvezda Granda“ (VIDEO)

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ već pune dve decenije svake subote donosi neverovatnu zabavu, a osim pevačkih talenata, šou često pravi čuvena osmorka koja čini stručni žiri.

Tako se i dalje prepričavaju anegdote i replike velikana naše muzičke scene koji čine žiri najgledanijeg takmičenja, a posebno kada su ga činili Šaban Šaulić i Zorica Brunclik.

IMG 0770
Foto Z.K.Munja

Kumovi, kolege i stručni saradnici u takmičenju umeli su da naprave dobru atmosferu, tako je svojevremeno Šaban za jednu kandidatkinju glasao ni manje ni više nego glavom.

Čim se Biljana Krstić iz Leskovca pojavila u takmičenju, Saša Popović signalizirao je žiriju da je podrže, te ga je Šaban odmah poslušao ali je umesto rukom, taster pritisnuo glavom.

IMG 0946

Ova scena iznenadila je njegove kolege iz žirija, a nakon toga Zorica je vršila pritisak na njih da podrže takmičarku.

IMG 0948

Ma, neću da glasam- rekao je tada Dragan Stojković Bosanac, a Lukas ga podržavao što je izludelo Zoricu.

-Sad ću stvarno da te bijem- poručila je Brunclikova i uporno ponavljala svoju nameru.

Screenshot 2024 09 29 183018

Kako Bosanac nije želeo da ide mimo svojih principa, ustao je od stola i počeo da beži kroz studio, dok ga je Zorica sve vreme jurila.

Ipak, na kraju je podlegao pritisku, a kako se završio ovaj nastup u „Zvezdama Granda“, pogledajte u videu na početku teksta.

Screenshot 2024 09 29 183028
IMG 0950

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić