Voja otkrio nova pravila „Zvezda Granda“, Marija dozivala Popovića: „Trpim probleme, biće eskalacije“ VIDEO

U 18. sezoni „Zvezda Granda“ očekujte neočekivano jer je Saša Popović osmislio nova pravila za najgledanije muzičko takmičenje.

Umesto njega u produkcijskoj stolici našao se Voja Nedeljković koji će privremeno menjati kreativnog direktora „Granda“, dok će Milan Mitrović i Ana Sević voditi šou.

MILAN MITROVIC I ANA SEVIC ZG SNIMANJE 23092024 FOTO MUNJA ok 2

Nova sezona donosi i stroga pravila, te po prvi put žiri neće moći da se dogovara oko glasanja za kandidata.

-Ove godine promenjena su pravila. Žiri u prvom krugu neće imati priliku da vidi kandidate koji nastupaju i pevaju. Takođe je bitno da paravani postoje između njih. Bilo je komentara i kritika kao ‘Jao, oni gledaju kako ko glasa- objasnio je Voja, a izmene u takmičenju i scenografiji iznenadile su i žiri.

-Nešto ovde jako pišti, zuji, pa da vide šta je, da neko ne ostane bez noge-požalila se Marija Šerifović.

0A0A0942 1

Viki Miljković i Snežana Đurišić su zaratile već u prvoj emisiji, a sve zbog komentara da Viki ne razume šta narodu nije jasno.

Pričaj ti svoje, ne brini šta drugi pričaju– odbrusila je Snežana, dok je Marija sve vreme govorila da joj se ništa ne dopada kod jednog od takmičara.

IMG 2843

-Ovo je takav sklad nesklada. Ovo je zlostavljanje. Je l’ ti misliš da pevaš bolje od Šabana?-pitala je Marija jednog kandidata, a zatim zavapila i zatražila da se Saša Popović hitno uključi.

Vojo, zovi Saleta na ‘Zoom’ i kaži mu da trpim probleme ovde i da će biti eskalacije– poručila je iznervirano pevačica.

IMG 3107

Šta vas očekuje u subotu, 28. septembra u prvoj emisiji „Zvezda Granda“ pogledajte u videu na početku teksta.

ZIRI ZG SNIMANJE 23092024 FOTO MUNJA ok 1 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: I. Ankić