Pevačica Breni lupala na vrata, nekoliko godina kasnije je iznenadila na sceni: „Bila sam bezobrazna“

DSC9925
Jasna Arnautović

Jasna Arnautović, pevačica iz Brčkog i učesnica šoua „Nikad nije kasno“, je već sa 16 godina zavolela kafanski život, a najviše od svega volela je Lepu Brenu kojoj je čak i dolazila na vrata.

Najveća jugoslovenska zvezda bila joj je idol, te je u želji da je upozna odlazila ispred Brenine zgrade kako bi je upoznala.

Brena i Jasna Arnautovic

Mnogo godina kasnije ostvario joj se san da je upozna, pa čak i da na istoj sceni zapeva sa njom.

Sve pare koje sam dobila za užinu od roditelja dala sam na vaše postere, na novine u kojima ste bili. Brena je bila i ostala moj idol. Često sam išla i školu i prolazila kraj zgrade gde ste živeli. Možda sam bila tad bezobrazna, ali više puta sam zvonila na vrata, samo da vas vidim. Jednom ste izašli, ali sam se brzo povukla kad sam čula Vašu mamu da pita ko je to- ispričala je Jasna svojevremeno upravo Breni koja se tada našla u žiriju šoua „Nikad nije kasno“.

DSC4388 ok

Pre osam godina je istakla da je nakon dva pokušaja definitvno bila treća sreća da je upozna, ali se nije nadala da će joj usred nastupa Brena uleteti na scenu i zapevati sa njom.

DSC4482

Kako je Jasnu Arnautovoć Brena iznenadila na sceni, pogledajte u videu.

Na početku karijere predstavljala se kao Arna, ali se pod tim umetničkim imenom nije proslavila. Tada je odlučila da nastupa punim imenom i prezimenom i sa 23 godine snimi kasetu „Prošlo je sve“, da bi kasnije uradila još jedan album, ali ovoga puta za „Zam produkciju“, tada najpopularniju izdavačku kuću.

Kafana joj je donela mnogo toga, pa i ljubav njenog života, čuvenog Ibra koji je tada bio popularan kao radni pevač.

DSC4470

Delovalo je da je pred njom uspešna karijera, ali je sudbina imala drugačije planove za talentovanu Jasnu.

Život joj je postavljao prepreke, a ona je hrabro nastavila da grabi ka estradnoj sceni, iako je umesto dva koraka, unapred išla tri unazad.

Počela je da gubi volju pevajući isključivo u restoranima i privatnim proslavama, a onda je usledio poziv za emisiju „Nikad nije kasno“ koji je promenio sve.

MG 0458

Nekadašnja zvezda „Granda“, Suzana Vasić, u narodu poznatija kao jedna od članica sastava „Barbike“ predložila joj je da se prijavi za šou Žike Jakšića i da u 45.godini ponovo okuša sreću i dokaže da nije kasno za njenu karijeru.

Sa prvim pojavljivanjem u takmičenju pevača veterana osvojila je publiku glasom i skromnošću, što ju je i dovelo do samog finala.

DSC6374
Jasna Arnautović, foto D.Milošević

Ipak, sudbina se ponovo poigrala sa ovom pevačicom. Nakon takmičenja mislila je da je došlo njenih pet minuta, ali joj je ubrzo dijagnostikovan kancer, zbog čega je morala ponovo da ostavi pevanje.

Skoro dve godine vodila je bitku sa opakom bočešću, a danas ponovo slavi život i čeka trenutak kada će ponovo da stane na scenu.

4. septembar 2020. godine je moj najsrećniji dan! Ne ponovilo se nikad više nikome na svetu, pa ni meni. Napokon mi je otklonjen port kateter , dok čekam otpusnu listu iz bolnice konačno imam vremena za selfi– sa osmehom se nedavno pohvalila Jasna.

BONUS VIDEO: Jasna Arnautović „Došli dani rastasmo se sami“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić