Andreana Čekić došla da podrži Teu Teirović, pa progovorila o hitovima: „Ne kradem nikom ništa, biće izuvanja“ (VIDEO)

Tea Tairović večeras održava drugi po redu solistički koncert u Areni u Beogradu.

Nakon prve večeri u kojoj je priredila pravi muzičko-scenski spetkakl i na kojoj su je mnoge kolege podržale, i večeras Arena vrvi od poznatih ličnosti koje su došle da Tei pruže podšku.

Među prvima je stigla Andreana Čekić koja je mlađoj koleginici uoči spektakla poželela mnogo sreće i istakla koliko je ponosna na nju.

IMG 20240922 WA0028

-Volim da pratim uspehe svojih kolega i ovom prilikom želim javno da joj čestitam. Sinoć nisam stigla na dođem na prvi koncert, ali eto me večeras– rekla je Andreana, a na pitanje da li joj je dala neki savet, odgovorila je:

-Nisam joj dala savet, šta će joj? Žena zna šta radi.

tea tairovic arena

Na pitanje da li bi Tei „ukrala“ neku pesmu, Andrena je odgovorila:

-Ne kradem nikad nikom ništa, a dopada mi se „Ime mi je ljubav“. Ta pesma mi se dopala čim je izašla i danas sam je slušala,a na putu do Arene smo slušali ‘Tea’.

Screenshot 20240922 205356 WhatsApp

Pevačica je dodala da je dobro raspoložena večeras i da planira da igra celu noć.

Biće igranja, ali možda i izuvanja, s obzirom da sam u štiklama. Društvo mi pravi moj najbolji prijatelj i snajka Karolina i njena sestra koja je glumila u spotu za „Parti, parti“ i još neki prijatelji– rekla je Andreana, a ceo intervju pogledajte u videu na početku.

Tei je podršku pružio i Đani,a zašto je došao sam na koncert, saznajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:


Foto: A. Dačić,
Autor: I. Ankić/A.Dačić