Poznati pevač se vratio na estradu nakon 20 godina: „Nedostajali su mi svi“

ko je pevac 630x426 1

Popularni denser 90-ih, Damir Radoičić iz grupe „Duck“ žario je i palio muzičkom scenom, nakon čega se povukao i preselio u Abu Dabi.

Ipak, nakon skoro dve decenije rešio je da se vrati i povratak na estradu proslavio novom pesmom.

damir radoicic
Youtube Printscreen @Duck-GrupaDuck

Nakon dugogodišnje medijske ilegale, Damir je otkrio gde je bio i šta je glavni razlog njegovog povratka.

-Čudna reč vratiti se, pesma je izašla pre desetak dana. Mene su iskreno terali drugovi i kumovi, a ja sam želeo da to uradim, sklopio sam kocke i eto. Zvali su me često u zadnje vreme ljudi da nastupam, jer ima dosta žurki devedesetih- rekao je Damir u emisiji „Premijera“, kako prenosi Blic.

duck
Youtube Printscreen @Duck-GrupaDuck

Denser je otkrio i kako se njegova ćerka nosi sa činjenicom da joj je tata veoma poznat.

– Ona je još mlada, nema ona predstavu koliko sam ja bio popularan, ali sada saznaje sve. Ne verujem da će nekada ona biti na bini sa mnom, jer je sportista- objasnio je denser i otkriko da li je sve ovo vreme bio u kontaktu sa kolegama.

Moram da kažem da sam ja u kontaktu sa svim kolegama izu devedesetih, tu je Doktor Igi, a Tapovci su moji kumovi. Iskreno nadam se da ćemo da organizujemo neki koncert svi zajedno, da okupimo našu generaciju, da se setimo te lepe zabavne muzikerekao je Radoičić.

BONUS VIDEO: Koncert Tee Tairović u Areni

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand/Youtube Printscreen @Duck-GrupaDuck,
Autor: J. J.