„Prvi put sam se uplašila“: Goga Sekulić o nezgodi, otkrila kako je sin reagovao kada ju je video

55dbcbab6e312ca9a6c751c872b8add548e2fc67

Pevačica Goga Sekulić nedavno je imala saobraćajnu nezgodu kada je na nju naleteo automobil na pešačkom prelazu.

Ona se sinoć pojavila na rođenanskoj proslavi Pinka, a tom prilikom progovorila je o nezgodi.

Meni inače sve smeta. Kao devojka sam imala uganuće noge i išla sa štakama, nisam mirna po prirodi. Ali prvi put sam se zaista uplašila. Auto je naleteo na mene, nisam imala vremena da pobegnem, pa sam se okrenula i krenula da guram auto! U tom trenutku je bila policijska patrola koja je sve videla, i tek tada je vozač naglo zakočio. Dao je gas da izbegne druga kola i naleteo na mene. Zahvalna sam Bogu što sam ostala živa – rekla je folkerka na proslavi „Pinka“.

goga sekulic news

Goga je otkrila i kako je njen sin reagovao kada ju je video u takvom stanju.

Kad me je video celu zamotanu, sin me je čudno gledao. Doktori će se verovatno naljutiti jer ja stalno skidam kragnu, ali sam ja pozitivna osoba. Da nije tako, sada bih ležala u nekoj bolnici – rekla je Goga.

GOGA SEKULIC ZGS SNIMANJE 15122022 FOTO MUNJA 16 ok

Ona je dodala i da ima mnogo udvarača.

Ona se sinoć pojavila na rođenanskoj proslavi Pinka, a tom prilikom progovorila je o nezgodi.

– Meni inače sve smeta. Kao devojka sam imala uganuće noge i išla sa štakama, nisam mirna po prirodi. Ali prvi put sam se zaista uplašila. Auto je naleteo na mene, nisam imala vremena da pobegnem, pa sam se okrenula i krenula da guram auto! U tom trenutku je bila policijska patrola koja je sve videla, i tek tada je vozač naglo zakočio. Dao je gas da izbegne druga kola i naleteo na mene. Zahvalna sam Bogu što sam ostala živa – rekla je folkerka.

Goga je otkrila i kako je njen sin reagovao kada ju je video u takvom stanju.

e8aa136e14d4806674839f85c9e3f3c65825c601

Kad me je video celu zamotanu, sin me je čudno gledao. Doktori će se verovatno naljutiti jer ja stalno skidam kragnu, ali sam ja pozitivna osoba. Da nije tako, sada bih ležala u nekoj bolnici -rekla je Goga.

Goga Sekulic 3 e1697100023690

Ona je dodala i da ima mnogo udvarača.

Nikada više nisam dobila cveća i šampanjca. Ako ne znaju moju adresu, šalju po restoranima i salonima gde idem. I to sve šalju mlađi momci – kroz osmeh je rekla Goga.

BONUS VIDEO: Goga Sekulić proslavila rođendan u Dubaiju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic)

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / Instagram,
Autor: K.Marković